Joseph McManners

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Joseph McManners

Joseph McManners (s. 3. joulukuuta 1992 Canterbury, Englanti) on englantilainen poikasopraano ja musikaalinäyttelijä, joka innostui laulamisesta 8-vuotiaana kuultuaan Titanic-elokuvan tunnuskappaleen My Heart Will Go On. Hänen isänsä on englantilainen tv-tuottaja Hugh McManners.

McManners pyrki Canterburyn Simon Langton Grammarin poikakuoroon ja pääsi monien hakijoiden joukosta sinne. Paikalliset kykyjenetsijät huomasivat hänet nopeasti ja häntä pyydettiin esittämään pääosaa Oliver-musikaalissa Canterburyssa. Tämän jälkeen häntä pyydettiin koekuvauksiin BBC:n tuottamaan produktioon The Little Prince (suom. Pikku prinssi) ja hän sai osan 25 000 hakijan joukosta. Tämän roolin johdosta Sony BMG:n kykyjenetsijät kiinnostuivat hänestä ja tarjosivat hänelle suoraan neljän albumin kattavaa kahden miljoonan punnan suuruista levytyssopimusta. Vuonna 2006 sopimus kuitenkin purettiin taiteellisten erimielisyyksien vuoksi.

Hänen debyyttialbuminsa "In Dreams" julkaistiin 5. joulukuuta 2006 ja se oli ehdolla Englannissa vuoden 2006 parhaaksi klassiseksi albumiksi.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]