John Krasinski

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
John Krasinski
John Krasinski vuonna 2018
John Krasinski vuonna 2018
Henkilötiedot
Syntynyt 20. lokakuuta 1979 (ikä 41)
Newton, Massachusetts, Yhdysvallat
Ammatti näyttelijä
Siviilisääty Naimisissa Emily Bluntin kanssa
Muut tiedot
Koulutus Brown University ja Newton South High School

John Burke Krasinski (20. lokakuuta 1979 Boston, Massachusetts) on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten roolistaan menestyssarjassa Konttori.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

John on ollut Konttorin lisäksi vieraillut useissa televisiosarjoissa, kuten Ilman johtolankaa. Krasinski on myös näytellyt elokuvissa joista tunnetuimmat ovat Naimalupa (License to Wed, 2007) ja Sydän kolmantena jalkana (Leatherheads, 2008). Tämän lisäksi Krasinski on toiminnut elokuvan Brief Interviews with Hideous Men (2009) sekä näyttelijänä, ohjaajana, käsikirjoittana kuin tuottajanakin.

Yksityiselämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Krasinski syntyi Bostonissa. Hänen äitinsä oli sairaanhoitaja ja isänsä sisätautilääkäri. Johnilla on kaksi vanhempaa veljeä: Kevin ja Paul. Perheen lapset kasvatettiin roomalaiskatolilaiseen uskontoon. Ennen näyttelijänuraansa John työskenteli muun muassa tarjoilijana.

People-lehti on valinnut Krasinskin seksikkäimpien elossa olevien miesten joukkoon. [1] Krasinski meni naimisiin heinäkuussa 2010 englantilaisen näyttelijän Emily Bluntin kanssa[2] ja heillä on kaksi tytärtä, Hazel (s. 2014) ja Violet (s. 2016).[3]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Commons
Wikimedia Commonsissa on kuvia tai muita tiedostoja aiheesta John Krasinski.