Joe Jonas

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Joseph Adam Jonas
Joe Jonas Paparazzo Presents CloseUp.jpg
Syntynyt 15. elokuuta 1989 (ikä 27)
Kotipaikka Yhdysvaltain lippuCasa Grande, Arizona
Aktiivisena 1999–
Tyylilajit pop
pop rock
Ammatit laulaja
näyttelijä
Levy-yhtiöt Hollywood Records
Columbia Records

Joseph Adam (Joe) Jonas (s. 15. elokuuta 1989 Casa Grande, Arizona) oli vokalisti Nick ja Kevin Jonaksen kanssa Jonas Brothers -nimisessä yhtyeessä. Bändi hajosi vuonna 2013. Vuonna 2011 hän julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa Fastlife.

Yksityiselämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hänen vanhempansa ovat Denise ja Paul Kevin Jonas sr. Hänet kasvatettiin Wyckoff, New Jerseyssä ja hänessä on irlantilaista, italialaista, saksalaista ja cherokee-intiaanien verta. Hän soittaa yhtyeessä myös tamburiinia ja kitaraa.

Joella on koira, Winston.

Joe on seurustellut Taylor Swiftin kanssa, mutta jätti tämän puhelimitse. Puhelu kesti kokonaiset 27 sekuntia. Joe on myös seurustellut Demi Lovaton kanssa, mutta pari erosi toukokuussa 2010. Lovato ja Jonas myönsivät seurustelevansa maaliskuussa 2010, mutta toukokuussa Lovato kertoi Twitter-sivullaan, että he eivät ole enää yhdessä. Jonasin mukaan hän päätti suhteen, sillä välitti enemmän heidän ystävyydestään sanoen, että rakastaa Lovatoa ystävämielessä. Molemmat ovat sanoneet, että tulevat ehdottomasti pysymään hyvinä ystävinä.[1]

Jonasin on nähty viettävän paljon aikaa Twilight-elokuvasarjasta tutun Ashley Greenen kanssa.[2] Elokuussa 2010 heidän on nähty myös suutelevan.[3]

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jonas Brothers[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Joen suunnitelmat tulevaisuuden kannalta olivat erilaiset kuin veljiensä, sillä hän halusi koomikoksi ennen laulajan uraa. Nyt hän on yhtyeen päälaulaja ja rakastaa laulamista sekä musiikkia. Joeta kutsutaan myös lempinimellä Danger kaatuilunsa takia. Hän kaatuilee herkästi, jopa keikoilla ja julkisilla paikoilla, kuten eräänkin kerran American Music Awardsissa.

Näyttelijän ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Joe näyttelee Shane Gray -nimistä poikaa elokuvassa Camp Rock (2008) ja sen jatko-osassa Camp Rock 2: The Final Jam (2010). Joe näyttelee myös Disney Channelin sarjassa JONAS, jossa esiintyvät kaikki veljekset, Frankie mukaan lukien. Vuonna 2010 Joe Jonas, Nick Jonas ja Kevin Jonas näyttelivät Jonas L.A. -sarjassa.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Joe Jonas & Demi Lovato Split Access Hollywood. Viitattu 22.8.2010. (englanniksi)
  2. Ashley Greene & Joe Jonas Were Seen Out Together For A THIRD Time! Are They Just Friends, Or A Hot New Couple? Hollywood Life. Viitattu 22.8.2010. (englanniksi)
  3. Joe Jonas & Ashley Greene: Kissing Couple Hollywood Life. Viitattu 22.8.2010. (englanniksi)