Jason Shevchuk

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Jason Shevchuk on yhdysvaltalaisen None More Black -yhtyeen laulaja ja kitaristi. Hänet tunnetaan paremmin philadelphialaisesta Kid Dynamite -yhtyeestä, jossa hän toimi vokalistina vuodesta 1997 vuoteen 2000, jonka jälkeen hän jätti yhtyeen valmistuakseen elokuva-alan koulusta.

Hän on myös toiminut Bound-nimisen screamo-yhtyeen laulajana, sekä esiintynyt vierailevana vokalistina Stretch Arm Strong -yhtyeen Engage-levyn kappaleessa Ignition.

None More Black -yhtyeen oltua tauolla tammikuusta 2007 toukokuuhun 2008, julkaisi Shevchuk MySpacessa kappaleita nimellä OnGuard. Pian OnGuardin jälkeen Shevchuk perusti LaGrecia-yhtyeen, jonka lyhyen historian ainoa levy On Parallels ilmestyi kesäkuussa 2007.

Shevchuk on ohjannut musiikkivideoita muun muassa Earth Crisis- ja The Loved Ones -yhtyeille. Lisäksi hän on ohjannut Kid Dynamitestä kertovan DVD-julkaisun, sekä palkitun, philadelphialaisesta Stalag 13 -esiintymispaikasta kertovan dokumentin Ghetto Venue. Hän ohjasi, kuvasi ja leikkasi None More Black -yhtyeensä videon Under My Feet 24 tunnissa.

Shevchuk on populaarikulttuurin ystävä, ja intohimoinen Seinfeld-fani.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]