Jarrod Saltalamacchia

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Saltalamacchia vuonna 2011.

Jarrod Scott Saltalamacchia (s. 2. toukokuuta 1985 West Palm Beach, Florida) on yhdysvaltalainen baseballpelaaja, joka pelaa tällä hetkellä MLB-liigan Boston Red Soxissa. Hänen pelipaikkansa on sieppari. Saltalamacchia on urallaan pelannut myös Atlanta Bravesissa ja Texas Rangersissa.

MLB-ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Atlanta Braves varasi Saltalamacchian suoraan Royal Plam Beach High Schoolista vuoden 2003 MLB:n varaustilaisuudessa ensimmäisellä kierroksella, 36. pelaajana. Hän teki MLB-debyyttinsä 22-vuotissyntymäpäivänään toukokuussa 2007. Saltalamacchian ura Atlantassa ei kuitenkaan kestänyt kauaa, kun hänet vaihdettiin 31. heinäkuuta 2007 Texas Rangersiin kaupassa, jossa yhteensä seitsemän pelaajaa vaihtoi seuraa.

Loukkaantumisten sävyttämien kolmen kauden jälkeen Saltalamacchia kaupattiin Boston Red Soxiin päivälleen kolme vuotta edellisen siirron jälkeen.

Saltalamacchia solmi Red Soxin kanssa yhden vuoden 2,5 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen tammikuussa 2012.[1]

Muuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Saltalamacchian sukunimi on MLB-historian pisin, 14 kirjainta. Häntä ennen ennätystä piti William van Landingham 13 kirjaimella. Nimi on italiaa, ja tarkoittaa "hypätä yli (salta) pensaston (la macchia)".lähde?

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Jarrod Saltalamacchia, Red Sox agree 16.1.2012. ESPN. Viitattu 21.7.2012.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]