Jamie Lloyd

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Jamie Lloyd
Luoja(t) Alan B. McElroy
Danny Lipsius
Larry Rattner
Benjamin Ruffner
Elokuvasarja Halloween
Näyttelijä(t) Danielle Harris
J.C. Brandy

Jamie Loyd on Halloween-elokuvasarjan henkilöhahmo, Michael Myersin sisarentytär. Hän esiintyi ensimmäisen kerran elokuvassa Halloween 4: The Return of Michael Myers. Jamieta näyttelevät Danielle Harris ja J.C. Brandy.

Elämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jamie Loyd on Michael Myersin siskon Laurie Stroden tytär. Jamie adoptoitiin Carrutherin perheeseen, jossa hänen hyvä ystävänsä on hänen siskopuolensa Rachel. Kun Michael Myers pakeni vankilasta, hän otti kohteekseen Jamien. Samaan aikaan Jamie näki painajaisia Michaelista. Kun Michael saatin pitkän kamppailun päätteeksi tapettua, Jamie laittoi maskin päähänsä ja tappoi äitipuolensa. Jamie ei puhunut seuraavaan vuoteen mitään ja oli traumojensa takia hoidossa. Jamielle jäi telepaattinen yhteys enoonsa, ja tiesi sen takia, että Michael ei ollut kuollut. Michael alkoi taas jahdata Jamieta ja onnistui tappamaan tämän sisarpuolen Rachelin. Kun Michael saatiin jälleen napattua, käveli salaperäinen mies mielisairaalaan ja alkoi ampua poliiseja. Jamielle seuraa pitänyt poliisi kielsi Jamieta menemästä sinne, mutta hän ei kuunnellut. Kun Jamie löysi enonsa sellin, sen kalterit oli tuhottu ja Michael oli poissa. Kuusi vuotta sen jälkeen kaikki luulivat, että Michael ja Jamie olivat kuolleet. Todellisuudessa molemmat olivat kadonneet. Jamie synnyttää pojan, joka uhataan tappaa. Jamie pakenee Haddonfieldiin etsimään Tri. Loomisia. Loppujen lopuksi Jamie piilottaa pojan, Michael löytää hänet ja tappaa tämän.

Elokuvat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.