J. P. Calderon

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
J. P. Calderon

John Paul "J.P." Calderon (s. 5. syyskuuta 1975 Santa Monica, Kalifornia) on tosi-tv-henkilö, malli ja lentopalloammattilainen. Hänen ensiesiintymisensä televisiossa oli suositussa yhdysvaltalaissarjassa Selviytyjät. Hän oli mukana 13. tuotantokaudella, jossa kilpailtiin Cookin saarilla. Myöhemmin hän palasi televisioon tosi-tv-sarjassa Janice Dickinsonin mallitoimisto, joka kuvaa kyseisen entisen huippumallin perustaman mallitoimiston arkea. Sarjan tuoman kuuluisuuden myötä hän oli Instinct Magazinen helmikuun miesmalli.

Calderon kasvoi Marina del Reyssä Kaliforniassa ja kävi Kalifornian yliopistoa. Yliopistossa hän pelasi lentopalloa maanlaajuisessa yliopistosarjassa. Hän valmistui vuonna 2000. Tämän jälkeen Calderon oli apuvalmentaja Long Beachin yliopiston naisten joukkueessa viiden vuoden ajan. Hän valmensi samalla junioreiden maajoukkueen mitalille nuorten olympialaisissa. Lopetettuaan valmentamisen yliopistossa ja junioreissa hänestä tuli ammattilaisrantalentopalloilija Yhdysvalloissa.

Selviytyjät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Selviytyjissä Calderon aloitti viiden hengen ryhmässä Hispanikin heimossa. Heimojen yhdistämisen jälkeen hänestä tuli Rarotongan jäsen. Calderon oli ensimmäinen jäsen, joka äänestettiin heimosta, ja koko kilpailusta pois. Hän ehti olla mukana kilpailussa vain 11. päivää. Suuri syy J.P:n äänestämiseen pois kilpailusta oli hänen hyvä fyysinen kuntonsa, joka toisi hänelle paljon voittoja lähestyvissä yksilökilpailuissa.

Janice Dickinsonin mallitoimisto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuonna 2007 Calderon esiintyi tosi-tv-sarjassa Janice Dickinsonin mallitoimisto (engl. The Janice Dickinson Modeling Agency). Ohjelmassa Calderon sanoi toivoneensa jo nuoresta asti olevansa malli jonain päivänä. Instinct Magazine teki sarjan jälkeen Calderonista pääjutun lehteensä, jossa Calderon tunnusti olevansa homoseksuaali.

Tämä henkilöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.