Issues (Julia Michaelsin kappale)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
”Issues”
Julia Michaels
Singlen ”Issues” kansikuva
Singlen tiedot
 Albumilta Nervous System EP
 Äänitetty  Tammikuu 2016
 Julkaistu 13. tammikuuta 2017[1]
 Formaatti digitaalinen lataus
 Tuottaja(t) Stargate, Benny Blanco
 Tyylilaji pop
 Kesto 02.56
 Levy-yhtiö Republic Records
Julia Michaelsin muut singlet
Carry Me
2016
”Issues”
2017
Uh Huh
2017

Issues on yhdysvaltalaisartisti Julia Michaelsin debyyttisingle. Sen julkaisi Republic Records hänen kolmannen, Nervous System EP-levyn ensimmäisenä singlenä 13. tammikuuta 2017. Kappaleen ovat sanoittaneet Michaels, Justin Tranter, Benny Blanco ja Stargate, joista kaksi viimeisintä myös tuottivat sen.

Kappale oli kaupallisesti kohtalainen menestys, sen päästyä singlelistan kymmenen parhaan joukkoon Australiassa, Belgiassa, Isossa-Britanniassa, Norjassa, Ranskassa, Skotlannissa, Tanskassa ja Tšekissä. Lisäksi se menestyi kohtalaisesti myös Yhdysvalloissa, jossa se pääsi Billboard Hot 100-listan sijalle 11.[2] Kappalelle on toteutettu myös Tabitha Denholmin ohjaama musiikkivideo, joka julkaistiin 7. maaliskuuta 2017. Videolla nähdään Michaels järjestämässä juhlat kaveriporukan kanssa, joka kertoo samalla tarinaa hyvin menevästä parisuhteesta joka kuitenkin tuntuu kuin olisi romahtamassa millä hetkellä tahansa.

"Issues" sai ehdokkuuden vuoden 2018 Grammy-palkintogaalassa kategoriassa "Vuoden kappale".[3] Michaels on esittänyt kappaleen livenä lukuisissa eri ohjelmissa ja tapahtumissa kuten The Tonight Show Starring Jimmy Fallonissa, vuoden 2017 Radio Disney Music Awardsissa,[4] Wango Tangossa,[5] vuoden 2017 Billboard Music Awardsissa,[6][7] iHeart Radio Music Awardsissa,[8] MTV Video Music Awardsissa[9] ja The Today Showssa.[10]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Käännös suomeksi
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:Issues (Julia Michaels song)
Tämä singleen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.