Indiana Harbor Belt Railroad

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Indiana Harbor Belt Railroad (AAR-lyhenne: IHB) on yhdysvalloissa Chicagon alueella toimiva rautatieyhtiö. Sen toimenkuva on pääasiassa toimia välikätenä Canadian Pacific, CSX Transportation, ja Norfolk Southern-rautateiden yhdysliikenteelle. Muita asiakkaita ovat mm. Union Pacific, BNSF Railway, Canadian National Railway, Belt Railway Of Chicago, Iowa Interstate, Elgin, Joliet & Eastern, Chicago Rail Link, Chicago South Shore & South Bend, Chicago, Fort Wayne & Eastern, Indiana Rail Road, Wisconsin & Southern Railroad sekä South Chicago & Indiana Harbor. Yhtiöllä on myös laajat verkostot teollisuusraiteita Chicagon esikaupunkialueella.

Rataverkko koostuu 54 mailin pääradasta sekä sivuraiteista ja ratapiharaiteista, joita on noin 266 mailia. Suurimmat ratapihat sijaitsevat Blue Islandissa Illinoisissa sekä Hammondissa, Indianassa. Michigan Avenue Yard East Chicagossa on myös merkittävä, palvellen alueen terästeollisuutta.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä rautateihin tai rautatieliikenteeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.