I Wanna Have Your Babies

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

I Wanna Have Your Babies (tunnetaan myös nimellä Babies) on englantilaisen poplaulaja Natasha Bedingfieldin toiselta studioalbumilta N.B. julkaistu single. Sen ovat kirjoittaneet Natasha Bedingfield, Steve Kipner, Andrew Frampton ja Wayne Wilkins. Laulu sai vaikutteita hip hopista ja sen sanoitukset kertovat naisesta, joka yrittää löytää oikean miehen lastensa isäksi.

"I Wanna Have Your Babies" julkaistiin N.B.-albumin ensimmäisenä singlenä ja se sai vaihtelevia arvosteluja kriitikoilta, joiden mielestä kyseinen laulu ei ollut niin vaikuttava kuin edelliset.

Taustat ja kirjoittaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuonna 2006 Bedingfield alkoi kirjoittaa ja äänittää materiaalia yhdessä Steve Kipnerin, Andrew Framptonin ja Wayne Wilkinsin kanssa Los Angelesissa, Kaliforniassa. Laulun inspiraationa oli puolitoistavuotinen kiertue ympäri Yhdysvaltoja. Bedingfield ei ollut koskaan ollut niin kauan pois ystäviensä ja perheensä luota, ja hän kertoi tajunneensa, kuinka tärkeitä suhteet ovat. Bedingfield kertoi halunneensa laulun, joka sopi häneen itseensä, sanoen, että "ensimmäinen albumini kertoi itsenäisyydestä ja opportunismista. Olen nyt eri tilanteessa. Olen seurustellut, etsinyt kumppania, sitä Herra Oikeaa."

Raidat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ison-Britannian julkaisu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

(Julkaistu 16. huhtikuuta 2007)

  1. "I Wanna Have Your Babies"
  2. "Unwritten" (Live at The Nokia Theatre, New York)

Kansainvälinen julkaisu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

(Julkaistu 16. huhtikuuta 2007)

  1. "I Wanna Have Your Babies"
  2. "What Ifs"
  3. "Unwritten" (Live at The Nokia Theatre, New York)
  4. "I Wanna Have Your Babies" (Snowflakers Rub)
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja vieraskielisen Wikipedian artikkelista.