I’m Real

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
”I’m Real”
Jennifer Lopez
Singlen ”I’m Real” kansikuva
Singlen tiedot
 Albumilta J. Lo
 Julkaistu 4. syyskuuta 2001
 Formaatti CD Single, 7", 12"
 Tuottaja(t) Troy Oliver, Cory Rooney, L.E.S.
 Tyylilaji Pop, R&B
 Kesto 04.15 (radioversio)
04.58 (albumiversio)
04.22 (Murder Remix)
 Levy-yhtiö Epic
Jennifer Lopezin muut singlet
Ain’t It Funny
2001
”I’m Real”
2001
Ain’t It Funny (Murder Remix)
2002
Ja Rulen muut julkaisut
Livin’ It Up
2001
”I’m Real”
2001
Always on Time
2001

I’m Real on kahden Jennifer Lopezin toiselle, J. Lo -studioalbumille nauhoittaman kappaleen nimi. Kappaleen alkuperäinen versio julkaistiin albumin neljäntenä singlenä; Ja Rule The Inc. Recordsista (tunnettiin aiemmin nimellä Murder Inc. Records) sanoitti uuden version kappaleesta nimeltään I’m Real (Murder remix) jolla myös Ja Rule itse esiintyy. Se liitettiin osaksi J. Lon uudelleenjulkaisua heinäkuussa 2001. Tämän lisäksi se julkaistiin Lopezin remix-albumille J to tha L-O! The Remixes ja Ja Rulesin kolmannelle, Pain Is Love -studioalbumille.

Kappaleen alkuperäinen versio sai pääosin positiivisia vastaanottoja musiikkikriitikoilta, jotka kehuivat sen 80-luvun tyyliä, kun taas remix-versio sai ristiriitaisia vastaanottoja musiikkikriitikoilta. Molempia kappaleita kuitenkin arvostettiin niissä käytettävistä sampleista. Laulaja Ashanti (myös The Inc.:ssä) esitti taustalaulut Murder Remixillä.

Murder Remix -versio saavutti Billboard Hot 100 -listan kärjen viideksi peräkkäiseksi viikoksi alkaen 8. syyskuuta 2001, ja se saavutti Hot 100 Airplay -listan kärjen. Kaksi kappaletta ovat olennaisesti erilaisia kappaleita samalla nimellä. Tämän myötä julkaisua seurasi runsaasti kiistaa. Kappaleelle tehtiin kaksi musiikkivideota, joista ensimmäisellä nähdään Lopez ajamassa moottoripyörällä halki valtatien sekä pitämässä tanssitaukoa, kun taas toisella videolla nähdään Ja Rule ja Irv Gotti. Molemmat musiikkivideot ohjasi Dave Meyers.[1] Kappale on merkittävä oltuaan Syyskuun 11. päivän terrori-iskupäivänä Yhdysvaltain singlelistan kärjessä.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Käännös suomeksi
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:I'm Real (Jennifer Lopez song)
Tämä singleen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.