Howard Jones (metallilaulaja)

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Howard Jones

Howard Jones on amerikkalainen metallimuusikko, joka tunnetaan parhaiten Killswitch Engage -nimisen metalcore-yhtyeen laulajana vuodesta 2002–2012 asti. Vuonna 2012, Howard Jones jätti yhtyeen terveyssyiden vuoksi. Jones ilmoitti syiksi pitkään toteamattomana olleen 2. tyypin diabeteksen, joka aiheutti hänelle väsymyksen, sekä toiseksi syyksi sen, ettei hän enää innostunut uuden albumin tekemisestä. Howard Jones sanoi haastattelussa, että diabetes oli laittanut hänet koomaan kolmeksi päiväksi.

Ennen kun Howard Jones liittyi "Killswitch Engage" -yhtyeeseen, hän oli Mathcore-yhtyeen "Blood Has Been Shedin" vokalisti vuodesta 1997–2004. Yhtye lopetti vuonna 2004, kun Howard Jones oli "Killswitch Engage" -yhtyeen vokalistina ja yhtyeen rumpali Justin Foley oli myös liittynyt "Killswitch Engage" -yhtyeeseen soittamaan rumpuja.

Killswitch Engagen jälkeen Howard Jones on työstänyt projektia nimeltään "Devil You Know" yhdessä Francesco Artusaton (All Shall Perish) and John Sankeyn (Devolved, Fear Factory ja Divine Heresy) kanssa. Yhtyeen debyyttialbumi julkaistiin vuonna 2014 kantaen nimeä "The Beauty of Destruction".

Howard Jones on harvoista afro-amerikkalaisista metallimuusikoista. Howard Jones noudattaa Straight Edge -elämäntyyliä.

Diskografia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Blood Has Been Shed[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Killswitch Engage[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Devil You Know[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • The Beauty of Destruction – 2014
Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.