Hollow Fields

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Hollow Fields on Madeleine Roscan luoma kolmiosainen mangasarja.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Sarjan päähenkilö on 9-vuotias tuiki tavallinen tyttö Lucy Snow. Hän kirjautuu vahingossa tavallisen ala-asteen sijaan hullujen tiedemiesten jälkikasvulle tarkoitettuun peruskouluun, Hollow Fieldsiin. Koulussa on karmivia oppiaineita, esimerkiksi haudanryöstämistä ja tappajarobottien rakentamista. Jokaisen kouluviikon päätteeksi huonoimmat arvosanat saanut oppilas joutuu tuulimyllyssä pidettävään jälki-istuntoon, josta kukaan ei ole palannut. Lucy päättää selvittää tuulimyllyn arvoituksen ja pelastaa muut lapset. Se ei kuitenkaan ole helppo tehtävä, sillä insinöörit tuntuvat seuraavan Lucya koko ajan.

Henkilöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Opiskelijat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lucy Snow on sarjan päähenkilö. Hän on 9-vuotias tyttö, joka erehdyksessä kirjoittautuu väärään kouluun. Hän kilpailee Summer Polanskin kanssa.

Claude McGinty on 10-vuotias oppilas. Hän yrittää paeta Hollow Fieldsistä kahden ystävänsä kanssa. Kun Lucy ensimmäinen kerran tapaa Clauden, hän on kylmä Lucylle.

Summer Polanski on älykkäin opiskelija Hollow Fieldsissä. Hän on hyvin kaunis ja koulun suosittu tyttö. Hän halveksii Claudea, koska Claude on älykkäämpi.

Carmen on Summerin paras ystävä, tai ainakin Carmen haluaisi asian olevan niin. Summer käyttää Carmenia likaisten töidensä tekijänä ja työmäärä tuplaantuu, kun Summerin toinen lakeija Francine lähetettiin tuulimyllyyn ensimmäisen osan lopussa.

Simon Belljoy on Lucyn ensimmäinen ystävä. Hän on ensimmäinen henkilö, jonka Lucy näkee otettavan tuulimyllyyn. Simon onnistuu pakenemaan kaksi kuukautta myöhemmin ja kertoo Lucylle jotakin, mutta jää pian sen jälkeen kiinni. Hänellä on valtava viitta ja hän leijuu ympäriinsä.

Insinöörit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Neiti Eleanor Weaver on koulutuskeskuksen päällikkö, jonka hän on rakentanut enimmäkseen itse. Hän on erittäin kylmä ja julma oppilaita kohtaan. On ilmennyt, että kaikki insinöörit olivat 80 vuotta sitten ihmisiä.

Neiti Emily Notch on koulun kotiapulainen. Hän oli se, joka antoi Lucyn tulla Hollow Fieldsiin. Hän on iloinen ja kiireinen, mutta on melko synkkä ja julma, kun hän kurittaa lapsia.

Neiti Ricketts on nuorin ja kiltein opettaja, josta oppilaat pitävät. Hän on myös koulun terveydenhoitaja ja hänen toimialueensa on sairaalan siipi.

Herra Archibald Croach on yksi opettajista. Hän on tiukka, äkkipikainen ja pelottaa lapsia. Neiti Weaver on työskennellyt hänen isälleen. Hän inhoaa lapsia ja ei halua olla yhteydessä muihin ihmisiin.

Neiti Scurt on yksi Hollow Fieldsin insinööreistä. Koska hän on paljon vanhempi kuin suurin osa muista insinööreistä, hänen ruumiinsa vaatii muita enemmän pakoputkia. Hän johtaa kokeita, jotka järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Vihainen ja huonotuulinen neiti Scurt suorastaan nauttii lapsien loukkaamisesta. Varsinkin, jos he eivät ole pärjänneet kokeissa.

Stinch on koulun isäntä. Hän tekee mitä vain saadakseen kiinni opiskelijat, jotka tekevät jotain väärin ja vie heidät säilöön. Hänen todellinen sukupuolensa, ikänsä ja rotunsa on kaikille tuntematon.

Muut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lucy löytää Tohtori Atticus Normandy Bleakin kirjastosta.

Dino -pehmolelu on Lucylla aina mukanaan.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]