HitMix Kuopio

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

HitMix Kuopio oli suomalainen kaupallinen paikallisradio, joka kuului Kuopion ja sen lähikuntien alueella. Kanavan kuuluvuusalueella asuu vakituisesti noin 200 000 ihmistä. HitMix Kuopion omisti porilainen Mediatakojat Oy.[1] Alun perin Radio Kuopio aloitti toimintansa 4.12.2013.

Lähetys[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kanavalla oli juonnettua lähetystä arkisin kello 5.30–9.00 sekä 13.00-17.00, joista iltapäivän lähetys tehtiin Kuopiossa. HitMix Kuopion Virallista iltapäivää juonsi Anssi Saarelainen. Muina aikoina kanavalla soi musiikki.

Juonnetun lähetyksen aikana kanava lähetti uutiset ja säätiedot tasatunnein.

Juonnettu sisältö koostui paikallisista asioista, uutisista, urheilusta, kulttuurista ja viihteestä sekä menovinkeistä. Kerran kuukaudessa HitMix Kuopio kutsui paikallisen kansanedustajan keskustelemaan Arkadianmäen ajankohtaisita asioista.

1.1.2020 HitMix Kuopion taajuuksilla aloitti Bauer Media Oy:n ja Mediatakojat Oy:n Ysäri.

Verkkosivut ja muut palvelut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

HitMix Kuopion sisällön pääpaino oli paikallisissa asioissa, mutta verkkosivuilla oli myös valtakunnallisia uutisia. Haastattelut ja ohjelmasarjat oli kuultavissa jälkikäteen nettisivun kautta. Paikallisella urheilulla oli sivustolla täysin oma uutisosionsa.[2]

Taajuudet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Radio Kuopio käyntiin ensi keskiviikkona 27.11.2013. Mediamonitori. Viitattu 17.1.2014.
  2. Radio Kuopio
Tämä radioon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.