Helbreath

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Helbreath
Kehittäjä Siementech
Julkaisija Siementech, IEnt
Julkaistu Flag of South Korea (bordered).svg 1. elokuuta, 1999
Flag of the United States.svg 2. helmikuuta, 2003
Lajityyppi MMORPG
Pelimuoto Moninpeli
Alusta Windows
Jakelumuoto CD, digitaalinen lataus
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Helbreath on MMORPG-peli, jonka on tehnyt korealainen Siementech yhtiö. Helbreathista tuli alun perin vain korealainen versio, mutta pian siitä ilmestyi myös kansainvälinen versio. Pelillä on virallisia palvelimia, joilla pelaaminen on nykyisin ilmaista. Pelaajat ovat perustaneet useita epävirallisia palvelimia, joista mm. SuomiHB oli aikoinaan suosittu epävirallinen palvelin pohjoismaalaisten keskuudessa.lähde?

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Uudet pelaajat ovat aluksi puolueettomia siviileitä, joita suurempitasoiset pelaajat eivät voi tappaa. Tasolla 19 pelaaja voi valita liittyykö hän Aresden- tai Elvine-liittoumaan. Aresdenin ja Elvinen pelaajat voivat hyökätä toistensa kaupunkeihin ja täten "raidata" toisiaan. Vihollisten tappamisesta saa Enemy Killejä (EK), joilla voi lunastaa City Hallista kirjavia, kunnioitettuja Hero-esineitä. Toisinaan pelissä järjestetään otteluita, joissa pelaajat ottavat mittaa toisistaan.

Joka kerta kun pelaaja saavuttaa uuden tason, hän saa 3 taitopistettä, joilla hän voi korottaa taitojaan, joita ovat strength, vitality, intelligence, charisma, dexterity ja magic.

  • [Str] Strengh nostaa: fyysistä vahinkoa, maksimikestävyyttä (stamina), maksimikuormaa, maksimi elämäpisteitä, mahdollistaa raskaampien aseiden ja haarniskoiden käytön. +0.5 elämäpistettä tasoa kohden ja +2% fyysisten hyökkäysten voimaa kymmentä tasoa kohden (useimmilla palvelimilla).
  • [Dex] Dexterity lisää: tarkkuutta, väistökykyä, puolustuskykyä. Kaikki asetaidot nyrkkiä ja sauvaa lukuun ottamatta vaativat dexterityä; max skill = 2x dex.
  • [Vit] Vitality nostaa: Maksimi elämäpisteitä, elämäpisteiden lisääntymistä, maksimikestävyyttä, kestävyyden regeneraatiota, fyysisen ja maagisen iskun imeytyväisyyttä (absorption). +3 elämäpistettä tasoa kohden (useimmilla palvelimilla).
  • [Int] Intelligence nostaa: Maksimi manaa, taian onnistumista, sekä mahdollistaa parempien taikojen oppimisen.
  • [Mag] Magic nostaa: Maksimi manaa, manan lisääntymistä, maagista vahinkoa, maagista osumismahdollisuutta (+0,5), magian vastustuskykyä (+0,5).
  • [Chr] Charisma laskee kauppiailta ostettavien tavaroiden hintaa, mahdollistaa killan (guild) perustamisen ja mahdollistaa killan johtajalle Crusadessa paremmat summonointikyvyt.


Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.