Ha*Ash

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ha*Ash
Ha*Ash Grammys 2017.png
Tiedot
Toiminnassa 2002–
Tyylilaji pop-country, pop latin
Kotipaikka Yhdysvallat Lake Charles, Louisiana, Yhdysvallat
Laulukieli englanti
Jäsenet

Ashley Grace
Hanna Nicole

Levy-yhtiö

Sony Music Latin

Aiheesta muualla
Kotisivut

Ha*Ash on yhdysvaltalainen, Lake Charlesin kaupungista kotoisin oleva suosittu latinopop-yhtye. Yhtyeessä on kaksi jäsentä: Ashley Grace (s. 27. tammikuuta 1987 Lake Charles, Yhdysvallat) ja Hanna Nicole (s. 25. kesäkuuta 1985 Lake Charles, Yhdysvallat).

Jäsenet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Ashley Grace Pérez Mosa (laulu, akustinen kitara)
  • Hanna Nicole Pérez Mosa (laulu, akustinen kitara, sähkökitara)

Diskografia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pääartikkeli: Ha*Ash:n diskografia

Studioalbumit

  • Ha*Ash (2003)
  • Mundos Opuestos (2005)
  • Habitación Doble (2008)
  • A Tiempo (2011)
  • 30 de febrero (2017)

Livealbumit

  • Primera Fila: Hecho Realidad (2014)

Filmografia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Elokuvat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Igor (2009) – ääni[1]
  • Sing: ¡Ven y canta! (2015) – ääni[2]

Tositelevisio[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • La voz... México (2012)[3]
  • Phineas & Ferb (2012)[4]
  • Me Pongo de Pie (2015)[5]
  • Festival de Viña del Mar (2018)[6]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Ha-Ash protagoniza doblaje de la cinta Igor El Siglo. Viitattu 28.10.2019. (espanjaksi)
  2. Voces de Ha*Ash protagonizan película animada ‘SING’ Ritmo Romántica. Viitattu 28.10.2019. (espanjaksi)
  3. Confirma Ha Ash van con Beto Cuevas en "La Voz... México" Vanguardia. Viitattu 28.10.2019. (espanjaksi)
  4. Están las Ha*Ash muy animadas NTR Zacatecas .com. Viitattu 28.10.2019. (espanjaksi)
  5. Ya! FM Impactante: Ha-Ash será jurado en ‘Me Pongo de Pie’ | Ya! FM ya.fm/veracruz. Viitattu 28.10.2019.
  6. Estos son los miembros del jurado del Festival Viña del Mar 2018 CNN. 20.2.2018. Viitattu 28.10.2019. (espanjaksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Commons
Wikimedia Commonsissa on kuvia tai muita tiedostoja aiheesta Ha*Ash.