Gangstar 2: Kings of L.A.

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Gangstar 2: Kings of L.A.
Kehittäjä Gameloft
Julkaisija Gameloft
Jakelija Nintendo eShop
Pelisarja Gangstar
Julkaistu
  • BlackBerry OS: 5 elokuuta 2009
  • Java ME: marraskuu 2008
  • Nintendo DSi: 12 huhtikuuta 2010
Lajityyppi toimintapeli
Pelimuoto yksinpeli
Ikäluokitus ESRB: Teini-ikäisille
Alusta BlackBerry OS, Java ME, NintendoDSi (DSiware)
Jakelumuoto Digitaalinen lataus
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Gangstar 2: Kings of L.A. on Gameloftin suunnittelema ja julkaisema mobiilipeli. Java ME versio julkaistiin marraskuussa 2008, BlackBerry OS versio 5 elokuuta, ja Nintendo DSi versio 12 huhtikuuta 2010. Peli kertoo gangsterista nimeltä Pedro ja hänen ystävästään Juanista jotka ovat loikannet Meksikon rajan yli Los Angelesiin. Pelistä julkaistiin Android ja iPhone versio vuonna 2009.

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Peli muistuttaa Grand theft auto pelisarjaa ja siinä on hiekkalaatikko tyylinen rakenne. Pelaaja voi myydä huumeita (joita kutsutaan pelissä karkeiksi) tai sijoittaa elokuviin. Pelissä on neljä aluetta: rannikko, lähiö, keskusta, ja Los Angelesin Beverly Hills.

Asekaupat muistuttavat Grand theft auton Ammu-nation kauppoja. Pelissä saatavilla olevat aseet ovat pistooli, Uzi, AK-47 rynnäkkökivääri, pumppuhaulikko, raketinheitin, tarkka-ammunta kivääri, ja käsikranaatti. Aseita voi ostaa normaalien kauppojen lisäksi myös netti kaupasta. Toisin kuin aiemmassa pelissä, pelaaja voi käyttää nyrkkejä, mutta muita lähitaistelu aseita ei ole saatavilla.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]