Frédéric Chopin (Pam Brownin kirja)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Frédéric Chopin
Kirjailija Pam Brown
Kansitaiteilija Leena Mänttäri
Kieli suomi
Genre elämäkerta
Kustantaja Werner Söderström Osakeyhtiö
Julkaistu 1996
Sivumäärä 64
ISBN 951-0-21225-3
Löydä lisää kirjojaKirjallisuuden teemasivulta

Frédéric Chopin on Pam Brownin tekemä elämäkertateos puolalaisesta säveltäjä ja pianotaiteilija Frédéric Chopinistä. Englanninkielinen alkuteos Frederic Chopin on ilmestynyt vuonna 1994 ja sen on kustantanut Exley Publications Ltd, 16 Chalk Hill, Watford.

Suomennoksen on tehnyt Sirkka Salonen ja suomennos on ilmestynyt Werner Söderström Osakeyhtiön kustantamana vuonna 1996. Päällyksen typografian on suunnitellut Leena Mänttäri. Kirjassa on 64 sivua ja se on runsaasti kuvitettu. Kuvatoimittajat ovat Alex Goldberg ja James Clift Image Select -yhtiöstä. Kansikuva on saatu Berliinissä toimivalta AKG-yhtiöltä. Muotokuvan Chopinista on tehnyt Eugène Delacroix vuonna 1838. Kirja on painettu ja sidottu Dubaissa. Kirjastoluokitus on 78.11.

Kirja on osa julkaisusarjaa, jota on toimittanut Helen Exley. Tämän teoksen toimittaja on Samantha Armstrong ja toimitusavustaja Helen Lanz. Musiikillisena avustajana on toiminut Jill Simms.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Pam Brown: Frédéric Chopin. (Alkuteos: Frederic Chopin, 1994). Suomentanut Sirkka Salonen. Helsinki: Werner Söderström Osakeyhtiö, 1996. ISBN 951-0-21225-3.
Tämä kirjaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.