Fight Night Round 2

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Fight Night Round 2
Fightnightround2.jpg
Kehittäjä EA Sports
Julkaisija EA Sports
Pelisarja Fight Night
Julkaistu
Lajityyppi urheilupeli
Pelimuoto yksinpeli, kaksinpeli
Ikäluokitus ESRB: T
PEGI: 12+
Alusta Xbox, PlayStation 2, Nintendo GameCube
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Fight Night: Round 2 on vuonna 2005 julkaistu nyrkkeilyaiheinen videopeli. Pelin kehitti ja julkaisi EA Sports Xboxille, PlayStation 2:lle ja Nintendo GameCubelle. Peli on samalla toinen osa Fight Night -pelisarjassa.

Pelattavuus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelissä on mahdollisuus luoda oma hahmo ja luoda hahmolle oma nyrkkeilyura uratilassa, aloittaen amatööritasolta edeten aina ammattilaiseksi. Lisäksi voi pelata ESPN Classic otteluita, jossa otellaan otellaan menneitä klassisia nyrkkeilyotteluita.

Ensimmäiseen osaan nähden Round 2 esitteli uusina ominaisuuksina veren ja hien efektit erityisesti hidastetuissa uusinnoissa, [1] uuden kommentaattorin Joe Tessitore, lisää ominaisuuksia hahmon luomiseki, sekä Cutman minipelin, jossa jokaisen erän jälkeen pelaajan on analogisten tattien avulla parantaa hahmonsa naamaan kohdistuneet mustelmat ja haavat. Myös otteluiden aikana uudeksi voimakkaaksi lyöntiliikkeeksi tuli "Haymaker". Peliin tuotiin myös uusia ottelijoita edelliseen versioon nähden, kuten Ray Leonard, Jermain Taylor, Miguel Cotto, Ricky Hatton, Diego Corrales, Juan Lazcano, Floyd Mayweather Jr. ja Manny Pacquiao.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Fight Night Round 2 for GameCube (2005) MobyGames Viitattu 13.4.2011 (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]