Feminisointi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Feminisoitu mies talutushihnassa

Feminisaatio tai ”pakotettu” feminisaatio (engl. feminization) viittaa seksuaaliseen fantasiaan, aktiin tai elämäntapaan, jossa miespuolinen henkilö omaksuu tai pakotetaan omaksumaan alistuvan naisen rooli. Tämä voi ilmetä naiseksi pukeutumisena (transvestisuus), naisellisena käyttäytymisenä tai naisen roolin omaksumisena seksuaalisessa aktissa. Yleensä feminisaatioon liittyy jonkun asteinen pakottaminen ja vastentahtoisuus vaikkakin vain roolin sisällä. Elämäntapana feminisoitu mies elää jatkuvasti naisena, jolloin mies omaksuu pysyvästi naisen roolin. Feminisaatio voidaan laskea osaksi BDSM-fetissiä ja sadomasokismia, koska seksuaalinen fantasiaan liittyy pakottaminen, vastentahtoinen alistaminen ja rangaistukset. Aisankannattamisfetissiin voi myös liittyä feminisointi.

Feminisoitu mies on yleensä hypernaisellisesti pukeutunut (transvestisuus), johon voi kuulua esimerkiksi selkeästi naisen asu, naisellinen hame, korsetti, korkeat kengät, kynsilakka tai räikeä huulipuna. Tyypillisiä feminisoidun miehen asuja ovat koulutytön asu, prinsessa tai kotiapulainen (esim. esiliina). Myös käytös, puhetapa, eleet, asennot jne. voivat olla korostetun naisellisia. Koska feminisaatioon yleensä liittyy roolin sisäinen pakottaminen ja vastentahtoisuus, tapoja, asentoja, naisellista puhetapaa jne. täytyy usein opetella rangaistusten uhalla.

Pakotettuun feminisaatioon voi myös liittyvä perinteisen naisen seksuaalinen rooli, jossa mies joutuu olemaan passiivinen osapuoli anaaliseksissä joko strap-on dildolla (naiselta) tai ”pakotettuna” ja alistettuna miehiltä. Feminisoitu voi myös joutua pitämään anaalitappi. Seksuaaliseen fantasiaan kuuluu rooliin opettelu, joka voi tarkoittaa yhä isompien tulppien käyttöä. Myös oraaliseksi vastaanottavana osapuolena kuuluu feminisointiin.

Feminisaatioon kuuluu usein olennaisesti miehisen seksuaalisuuden ja orgasmin hallinta. Feminisoidulla miehellä onkin tyypillisesti siveysvyö, joka voidaan avata vain tiettyjä erityistapauksia varten hallitsevan osapuolen (esim. dominan) luvalla. Miehen orgasmia voidaan rajoittaa lypsämällä häntä anaalistimulaation avulla. Päämääränä voi olla, että feminisoitu mies saavuttaa orgasmin vain anaaliyhdynnän avulla.

Feminisaatiossa usein miestä kutsutaan tytöksi ja hänelle voidaan antaa naisen nimi. Hyvin käyttäytynyttä tyttöä voidaan kehua kiltiksi tytöksi ja huonosti käyttäytyvää kutsutaan tyypillisesti negatiivisilla termeillä (narttu, huora, lutka, pimppi jne.).

Kotiapulaiseksi puettu mies.
Käännös suomeksi
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:Feminization (activity)