Feeding Frenzy (videopeli)

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Feeding Frenzy
Kehittäjä PopCap Games
Julkaisija PopCap Games
Julkaistu Yhdysvaltain lippu 15. maaliskuuta 2006
Euroopan unionin lippu 15. maaliskuuta 2006
Japanin lippu 15. maaliskuuta 2006
Pelimuoto Yksinpeli
Alusta Xbox 360, Xbox, Windows, Macintosh
Jakelumuoto kiintolevy, DVD-9
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Feeding Frenzy on syöntipeli, jossa pelaaja ohjaa nälkäisiä kalalajeja. Kalan on tarkoitus syödä mahdollisimman paljon 40 kentän pelissä ja kasvaa riittävän suureksi, jotta seuraavaan kenttään edetään. Kala kasvaa syödessään ja viimeisillä tasoilla kala tai valas voi syödä miltei kaikkea ruudulla näkyvää tulematta itse syödyksi. Pelin edetessä pelaaja etenee ravintoketjussa aina miekkavalaaksi asti. Pelaajaa uhkaavat isommat saalistajat, syvyyspommit ja meduusat. Jos pelaaja syö saalista nopeasti hetken ajan, päälle kytkeytyy feeding frenzy-tila, jossa pisteitä tulee enemmän. Pelissä ovat "normaali" ja "aikahyökkäys"-pelitilat.

Pelin saatavuus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Peli on ladattavissa Xbox 360:lle Xbox Live Marketplacelta hintaan 400 Microsoft Points. Peli on myös Arcade-pelille harvinaisesti saatavilla levyllä. Feeding Frenzy on yksi viidestä pelistä Xbox Live Arcade Compilation Discillä. Muut ovat Boom Boom Rocket, Luxor 2, PAC-MAN Championship Edition ja UNO. Windowsille peli on ladattavissa PopCap Gamesin sivulta maksullisena. Pelistä ovat demoversiot sekä Xbox 360:lle että Windowsille.

Saavutukset Feeding Frenzyssä Xbox 360:llä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelissä on Arcade-pelille normaalit 12 saavutusta, joista tulee 200 GS. Saavutusohjepalveluissa peli on arvioitu vaikeudeltaan keskitasolle, mutta aikaavieväksi.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]