Etsit muijaa seuraavaa

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
”Etsit muijaa seuraavaa”
Gimmel
Singlen ”Etsit muijaa seuraavaa” kansikuva
Singlen tiedot
 Albumilta Lentoon
 Julkaistu 25. lokakuuta 2002
 Tuottaja(t) Risto Asikainen
 Tyylilaji pop
 Kesto 03.33
 Levy-yhtiö BMG
Gimmelin muut singlet

”Etsit muijaa seuraavaa”
2002
Roviolla
2002

Etsit muijaa seuraavaa” on Suomen ensimmäisen Popstars-kilpailun vuonna 2002 voittaneen Gimmel-yhtyeen debyyttisingle. Lokakuisen julkaisunsa jälkeen single myi vain muutamassa päivässä kultaa, ja platinarajakin meni rikki alle kahdessa viikossa. Single oli ensimmäisellä listaviikollaan Suomen singlelistalla ensimmäisenä. Sillä sijalla single pysyi yhtäjaksoisesti neljä viikkoa.

Kappaleen ovat Gimmelille tehneet Ilkka Vainio (salanimellä Sipi Castrén) ja Risto Asikainen. Asikainen sävelsi ja sovitti kappaleen, ja sanoitus on molempien käsialaa.

Singlellä oli myös karaokeversio kappaleesta, ja singlen sisäkannessa olivat myös kappaleen sanoitukset. Kappaleesta on tehty video, joka ei kuitenkaan sisältynyt singlelle.

Kappaleesta on myös tehty lukuisia eri versiota. Muun muassa Smurffit tekivät kappaleesta parodiaversion ”Lähdit smurffii seuraamaan” albumilleen Tykkihitit Vol 11. Itse valtiaiden parodiaversio on puolestaan nimeltään ”Ne etsii muijaa seuraavaa” ja Ripsipiirakan on ”Etsin nuijaa seuraavaa”.

Kokoonpano[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]