Elements Music

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Elements Music
Yritysmuoto osakeyhtiö
Perustettu 2005
Toimitusjohtaja Tommi Tuomainen
Kotipaikka Helsinki
Toimiala musiikki
Tuotteet musiikki
Kotisivu elementsmusic.fi

Elements Music Oy on vuonna 2005 perustettu musiikkikustantamiseen ja musiikin tekijöiden managerointiin erikoistunut yritys. Elements Music toimi vuoteen 2010 asti levy-yhtiönä, kustantajana tai artistimanagementina ja artistirosterissa oli muun muassa Laura Malmivaara, Major Label, Stella ja Nemo.

Vuoden 2010 alusta eteenpäin Elements Music on keskittynyt vain musiikin kustantamiseen ja musiikin tekijöiden manageroimiseen. Yhtiön toimipaikka sijaitsee Helsingissä. Elements Musicilla on maailmanlaajuinen alikustannussopimus monikansallisen Sony/ATV Music Publishingin kanssa.

Elements Musicin edustamia musiikin tekijöitä ovat Thomas Kirjonen, Risto Asikainen, Jonas W. Karlsson, Axel Ehnström, Mikko Tamminen, Tobias Granbacka, Mikko Kuoppala, Milos Rosas, Ronja Gullichsen, Samuli Sirviö ja Tarmo Keränen. Aikaisemmin yhtiö on edustanut muun muassa Jaakko Salovaaraa sekä Pasi Siitosta.

Elementsin Musicin kustantamia kappaleita ovat levyttäneet kansainvälisillä markkinoilla muun muassa Jolin Tsai, Kara, Shinee ja Sean Kingston. Suomessa yhtiön kustantamia kappaleita ovat levyttäneet esimerkiksi Robin, Isac Elliot, Anna Abreu, Antti Tuisku, Katri Ylander, Suvi Teräsniska sekä Annika Eklund.

Yhtiön toimitusjohtaja on Tommi Tuomainen ja A&R:nä toimii Eero Tolppanen. Tuomainen ja Tolppanen myös omistavat yhtiön.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä yritykseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.