Eks, Duplex & Triplex

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Eks, Duplex & Triplex ovat Disneyn eläinmaailmassa esiintyviä hahmoja. He muistuttavat ulkomuodoltaan apinoita ja ovat hulluja tiedemiehiä. He ovat Mikki Hiiren vanhimpia vastustajia. Kolmikko teki ensiesiintymisensä Floyd Gottfredsonin tarinassa Yölinnan salaisuus. Triplex on kolmikosta selvästi välkyin ja vaarallisin ja ehkäpä juuri siksi Eks & Duplex vähän pelkäävätkin häntä (ainakin ensimmäisessä tarinassa).

Ensiesiintymisensä jälkeen, he eivät esiintyneet vuosiin, mutta ovat myöhemmin sitten palanneet ja esiintyvät edelleen silloin tällöin, edelleen yhtä hulluina kuin ennenkin. Kerran he esimerkiksi keksivät hypnoosimusiikin, joka muutti kaikki kohteliaiksi. Se oli kuitenkin vaarallinen ase, sillä se laittoi kaikki lahjoittamaan kaiken omaisuutensa. Se olisi ollut heille hyvä, sillä vaikutuksen pystyi purkamaan. He olisivat keränneet kaikkien kaiken omaisuuden, purkaneet vaikutuksen ja olleet pomoja muiden ollessa heidän orjiaan.


Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.