Driving Simulator 2009

Wikipediasta
(Ohjattu sivulta Driving simulator 2009)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Driving Simulator 2009
Alusta Microsoft Windows
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Driving Simulator 2009 (Fahr Simulator 2009) on autosimulaattori, joka julkaistiin 24. heinäkuuta 2009. Pelissä voi valita joko vapaa ajon tai tehtävä ajon. Pelin kartta-alueella on kaupunki, moottoritie, kaupunginosia ja rautatie. Ennen peliä voi säätää liikenteen määrää. Ajon aikana esillä on nopeusnäyttö, jossa nopeus näytetään sekä kilometreinä että maileina tunnissa mutta auton ohjaamon nopeusmittari kilometri tunnissa.

Tehtäväajo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tehtäväajotyyppejä voi valita valikosta ennen kuin siirrytään tehtävään. Kun pelaaja tulee tähden kohdalle, niin hän voi suorittaa jonkun tehtävän. Tehtäväajossa on kertyy virhepisteitä. Jos virhepisteitä tulee enemmän kuin 20 niin tehtävä epäonnistuu. Virhepisteitä voi tulla joko ylinopeudesta, ajamalla punaisia päin tai ohittaa STOP-merkin ilman että pysähtyy. Joissakin tehtävissä voi olla aikarajoitus, jos aika loppuu, tehtävä epäonnistuu. Kun tehtävä on suoritettu, niin voi mennä tähdelle jossa tulee uusi tehtävä.

Vapaa ajo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vapaassa ajossa voi valita (esim: auton, lähtöpaikan, liikenteen määrän) valikosta ja ennen kuin ajaa. Vapaassa ajossa ei kerry virhepisteitä.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.