Diversity

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Diversity esiintymässä Thames Festivalilla 2009.

Diversity on englantilainen street dance -ryhmä, joka tunnetaan parhaiten Britain’s Got Talentin kolmannen tuotantokauden voitosta vuonna 2009. He olivat finaalissa yhdessä ennakkosuosikki Susan Boylen kanssa, mutta kaikkien yllätykseksi Diversity voittikin koko kilpailun. Ryhmän osallistuessa kilpailuun nuorimmat sen jäsenet olivat vasta 13-vuotiaita.

Diversity perustettiin Lontoossa vuonna 2006 ja aluksi tanssiryhmän nimi oli Swift Moves, mutta nimi vaihdettiin melko pian Diversityksi. Vuosi perustamisen jälkeen Diversity voitti The Street Dance Weekend 2007 -kilpailun, jonka jälkeen ryhmä päätti osallistua Britain’s Got Talent -kilpailuun. Diversity on voittanut myös The Families United Positive Role Models -palkinnon Spirit of London Awards -tapahtumassa.

Diversity koostuu kymmenestä jäsenestä ja heidän tanssityylinsä sisältää popping, rodoting, lyrical hip hop ja contemporary hip hop -alatyylejä. Diversityllä on Lontoossa oma tanssiharjoituspaikka, jossa he harjoittelevat. Suurin osa Diversityn jäsenistä on vielä koulussa tai yliopistossa.

Jäsenet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ashley Banjo (s. 8.lokakuuta 1988, Leytonstone, Lontoo) on Diversity-tanssiryhmä johtaja ja koreografi. Ashleyn pikkuveli Jordan Banjo on myös Diversityn jäsen. Ashley tuomaroi Britannian ensimmäistä Got to Dance -ohjelmaa vuonna 2010 yhdessä Adam Garcian ja Kimberly Wyattin kanssa. Hän on myös esiintynyt yhdessä Diversityn kanssa vuonna 2010 julkaistussa tanssielokuvassa StreetDance 3D.
  • Jordan Banjo
Jordan Banjo (s. 1991, Leytonstone, Lontoo) on Ashley Banjon pikkuveli ja Diversity-ryhmän jäsen.
  • Sam Craske
Sam Craske (s. 1990, Dagenham, Lontoo) on Diversity-ryhmän jäsen ja Mitschell Crasken isoveli.
  • Mitchell Craske
Mitchell Craske (s. 1996, Dagenham, Lontoo) on Diversityn nuorimpia tanssijoita yhdessä Perri Luc Kielyn kanssa. Hänen isoveljensä Sam Craske tanssii myös Diversityssä. Mitchel on tanssinut Diversityssä jo noin 4 vuotta.
  • Ike Ezekwugo
Ike Ezekwugo (s. 1987, Leynstone, Lontoo) on Diversityn uusin jäsen ja hän on ollut tanssiryhmässä mukana vasta kaksi vuotta.
  • Perri Luc Kiely
Perri Luc Kiely (s. 1995, Essex) on Diversityn nuorimpia tanssijoita yhdessä Mitchell Crasken kanssa. Perri asuu kotonaan yhdessä äitinsä, isänsä ja sisarusten kanssa.
  • Ian McNaughton
Ian McNaughton (s. 1984, Basildon, Essex) on Diversity-ryhmän vanhimpia jäseniä yhdessä Terry Smithin kanssa. Myös Ianin pikkuveljet Jamie McNaughton ja Matthew McNaughton tanssivat Diversityssä.
  • Jamie McNaughton
Jamie McNaughton (s. 1987, Basildon, Essex) on Diversity-ryhmän jäsen ja Ian McNaughtonin pikkuveli sekä Matthew McNaughtonin isoveli.
  • Matthew McNaughton
Matthew McNaughton (s. 1993, Basildon, Essex) on Diversity-ryhmän jäsen ja myös hänen isoveljensä Ian McNaughton ja Jamie McNaughton tanssivat samaisessa ryhmässä.
  • Warren Russel
Warren Russel (s. 1991, Dagenham, Lontoo) on Diversity-ryhmän jäsen.
  • Terry Smith
Terry Smith (s. 1984, Rainham, Lontoo) on Diversity-ryhmän vanhimpia jäseniä yhdessä Ian McNaughtonin kanssa.