Devil Survivor 2: The animation

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Devil Survivor 2: The Animation on saman-nimiseen peliin perustuva animesarja. Animen voi katsoa, vaikkei olisi pelannutkaan alkuperäisiä pelejä, koska sen juoni on täysin irrannainen pelisarjasta. Numerolla 2 ei siis ole merkitystä tarinan suhteen. Anime on nähtävillä ilmaiseksi Crunchyroll sivustolla.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Maanantai[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuze Hibiki ja Shijima Daichi tapaavat koulun jälkeen. Daichi kertoo Hibikille Nicaea nimisestä sivustosta jolla voi ennustaa ystävän kuoleman. Hän asentaa sen itsensä ja myös ystävänsä Hibikin puhelimeen. Aluksi he luulevat sen olevan vain vitsi, mutta kun he tapaavat Lo Nittan nimisen koulukaverin läheisellä metroasemalla puhelimeen on saapunut viesti. Viestissä on videopätkä jossa näkyy kun juna kaatuu raiteiltaan ja Hibiki, Daichi ja Lo Nitta kuolevat. He jäävät hetken ajaksi kauhistelemaan videota ja miettivät miten näin aidon videon voi luoda vitsimielessä näin nopeasti. Pian kuitenkin juna saapuu ja kaikki tapahtuu täsmälleen niin kuin videossa. Hibiki, Daichi ja Nitta kuolevat. Heille kuitenkin annetaan toinen mahdollisuus elää, kun heiltä kysytään haluavatko he kuolla vai jatkaa elämistä. Hikibi, Daichi ja Nitta valitsevat elämän jolloin he heräävät metroasemalta elossa. samalla heidän puhelimiinsa latautuu väkisin "Demon summoning" sovellus. Kaikki muut ympärillä olevat ihmiset ovat kuolleita, mutta pian he huomaavat etteivät he ole yksin, kun ihmis-suden näköiset demonit vaeltavat heidän ympärillään. Ihmis-suden näköiset olennot hyökkäävät heidän kimppuunsa ja samalla Daichin ja Nittan puhelimista tulee esille kaksi demonia jotka alkavat taistella ihmis-susi olentoja vastaan. Kolmikko karkaa metro-asemalta šokin vallassa. He pääsevät takaisin elossa olevien ihmisten joukkoon ja yrittävät saada vihjeitä siitä mitä juuri tapahtui. Myöhemmin illalla heidän kimppuunsa hyökkää Dubhe niminen voimakas septentrione demoni. Tämä demoni massamurhaa ympärillä olevat ihmiset. Samalla Daichin ja Nittan puhelimista ilmestyvät taas demonit jotka alkavat taistella tätä vastaan, mutta heidän demoneistaan ei ole vastusta Dubhelle. Tällöin Daichi juoksee pakoon muuan rekan sisälle. Pian Hibikin puhelimeen ilmestyy viesti, joka ennustaa Daichin kuoleman. Daichi pian ajaisi rekalla Dupbhe hirviön päältä, jolloin he molemmat räjähtäisivät. Pian tämäkin kohtalo käy toteen ja Daichi ajaa rekalla Duphen päältä jolloin he räjähtävät. Hibikin nähtyään ystävänsä kuoleman, hän suuttuu. Hän kutsuu paikalle ensimmäisen demoninsa, tiikerin näköisen demonin, Byakkon, tietämättään tämän olevan yksi maailman voimakkaimmista demoneista. Lahja joka hänelle oltiin annettu hänen syntyessään. Byakko alkaa taistella Duphea vastaan ja saa tämän tapettua helposti. Hibiki on juuri alkamassa itkemään kunnes huomaa että Daichin onkin vielä elossa. Hänet pelasti Nittan toinen demoni, joka osasi lentää. Heti tämän jälkeen kolmikon piirittää salaisen organisaation JPn jäsenet ja pyytävät heitä tulemaan mukaansa. Jakso loppuu kohtaukseen jossa salaperäinen mies nimeltä Alcor vakoilee Hibikiä korkeasta rakennuksesta.

Tiistai[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kolmikko lähtee JP organisaation mukaan salaiseen tukikohtaan, jossa heidät esitetään organisaation johtajalle, Yamato Hotsuinille, joka on maailman voimakkain demonikutsuja. Yamoto kertoo Hibikille tämän omistavan yhden maailman voimakkaimista demoneista, Byakkon. Byakko on yksi kiinalaisen astronomian symbooleista ja että hänen voimaakuuttaan ehkä tarvittaisiin selviytymiseen maailmanlopusta. Hän kertoo että maailmanloppu kestää kokonaisen viikon, jonka aikana maapallolle hyökkää 7 erittänvoimakasta septentrion demonia. Dubhe oli näistä ensimmäinen ja vielä olisi 6 edessä. Heille myös esitellään oraqanisaation varajohtaja, Makoto Sako. Heidän puhelimensa tutkitaan, jonka jälkeen heidät päätetään vapauttaa muuan kirkon evakoitumis-alueelle. Täällä heidän kimppuunsa kuitenkin hyökkää joukko siivekkäitä demoneita. Taistelun päätyttyä he päättävät lähetä takaisin JP salaiseen tukikohtaan. Kun he tajuavat miten voimakkaita demoneja vastaan he oikein taistelevat, he lupautuvat työskentelemään Yamaton alaisena. Yamato antaa heille ensimmäiseksi tehtäväksi löytää ja tuoda elävänä takaisin JPn kadonnut jäsen, Fumi Kanno.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

http://myanimelist.net/anime/16512/Devil_Survivor_2_The_Animation http://www.crunchyroll.com/devil-survivor-2-the-animation