Descent 3

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Descent 3
Descent 3 CD-kotelo.jpg
Kehittäjä Outrage Entertainment
Julkaisija Interplay Entertainment
Jakelija Steam
Säveltäjä Jerry Berlongieri
Pelisarja Descent
Pelimoottori Fusion Engine
Julkaistu
  • 16. heinäkuuta 1999
Lajityyppi ensimmäisen persoonan ammuntapeli
Pelimuoto yksinpeli, moninpeli
Alusta Linux, Microsoft Windows ja Macintosh
Jakelumuoto CD-levy, Steam ja digitaalinen lataus
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Descent 3 (myös Descent³) on Outrage Entertainmentin kehittämä ja Interplay Entertainmentin vuonna 1999 julkaisema ensimmäisen persoonan ammuntapeli. Outrage Games kehitti ja Interplay Entertainment julkaisi 1999 pelille Descent³: Mercenary-laajennuksen.

Tarina[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Pelin alussa Puolustajan alus Pyro-GX on syöksymässä Aurinkoon. juuri ennen kuin alus ehti sulaa, eräs avaruusalus pelastaa Puolustajan juuri kreivin aikaan vetovoimasäteellä. Pyro-GX vedetään ison avaruusaluksen sisälle. Puolustaja irrotetaan Pyro-GX:stä ja hänen aluksensa pudotetaan takaisin avaruuteen. Auringon vetovoima on niin voimakas, että Pyro-GX syöksyy uudestaan Aurinkoon.

Avaruusaluksessa Puolustaja ystävystyy uuteen työnantajaansa, joka ilmoittaa hänelle, että PTMC(lyhenne on muuttunut, nyttemmin tulee sanoista Post Terran Mining Corporation) itse oli kehittänyt tietokoneviruksen, joka aiheutti kaivosrobottien kapinoinnin. Viruksessa oli käytetty äärimmäisen kehittynyttä nanoteknologiaa hyödyksi. Puolustaja haluaa mennä kostamaan Dravisille tästä turhuudesta uuden, nopeamman Pyro-GL:n (Puolustajan uusi alus tuhoutuneen Pyro-GX:n tilalle) avulla.

Tuhottuaan monet robotit Puolustaja menee varsin murskaavalla tavalla Dravisin puheille. Dravis on kuitenkin kutsunut robottinsa tappamaan Puolustajan. Puolustajan pieni opasrobotti tulee kuitenkin pelastamaan häntä, mutta Dravisin robotti tulittaa laserilla opasrobottia. Robotin huomio oli kiinnittynyt opasrobottiin, joten Puolustaja pääsee ampumaan laserpistoolillaan Dravisin robottia pelastaakseen opasrobottinsa. Opasrobotti oli kuitenkin surmannut Dravisin laseria muistuttavilla roihuilla. Puolustaja onnistui pysäyttämään viruksen pienistä ongelmista huolimatta ja Maa on turvassa.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]