Derek Acorah

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Derek Acorah
Derek Acorah Most Haunted lo res.jpg
Syntynyt 27. tammikuuta 1950 (ikä 68)
Englannin lippu Liverpool
Ammatti Meedio
Siviilisääty naimisissa
Puoliso Gwen Acorah (1995–)
Rachel Walker (1984–1990)
Kotisivu http://www.derekacorah.com/

Derek Acorah (oik. Derek Francis Johnson, s. 27. tammikuuta 1950 Liverpool) on englantilainen meedio ja televisiopersoona, joka tunnetaan erityisesti televisiosarjasta Riivatut talot. Hän oli ohjelmassa kuuden tuotantokauden verran vuosien 2001–2005 aikana.

Elämäkerta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Liverpoolissa vuonna 1950 syntynyt Acorahi väittää saaneensa ensimmäiset yliluonnolliset kokemuksensa jo lapsena, jolloin hänen isoisänsä henki vieraili hänen luonaan. Hän kertoi kokemuksestaan isoäidilleen, joka ei ollut yllättynyt tapahtumasta ja kertoi itsekin olevansa meedio.

Nuoruudessaan Acorah pelasi jalkapalloa paikallisessa seurassa Liverpool FC:ssä ja australialaisessa USC Lionissa. Uran päätyttyä hän palasi Englantiin ja yritti etsiä itselleen sopivaa erikoisalaa. Lopulta Acorah päätti ryhtyä meedioksi Liverpoolissa. Hän on väittänyt, että hänellä on aina ollut meedionkykyjä. Hän pääsi tarkkuutensa ansiosta pian paikkakuntalaisten suosioon. Alkuvuosina hän tarjosi palveluitaan ilmaiseksi. Sittemmin hän on työskennellyt vuodesta 1996 lähtien televisiossa ja radiossa sekä tehnyt henkilökohtaisia esiintymisiä Britannian lisäksi muuallakin, kuten Euroopassa ja Lähi-idässä, Uudessa-Seelannissa ja Yhdysvalloissa.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]