Demashita! Powerpuff Girls Z

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Demashita! Powerpuff Girls Z♦
出ましたっ!パワパフガールズZ
(Demashita! Pawapafu Gāruzu Zetto)
Genre Shōjo, toiminta, komedia
TV-anime
Ohjaaja Hiroyuki Kakudou
Studio Cartoon Network, Toei Animation, Aniplex
Lähetyskanavat Japani TV Tokyo
Alkuperäinen lähetyskierros 1. heinäkuuta 200630. kesäkuuta 2007
Jaksojen määrä 52
Manga
Tekijä Shiho Komiyuno
Julkaisija Shueisha
Sarjajulkaisulehti Ribon
Ensimmäinen painatus 6. elokuuta 2006 – jatkuu
Kirjojen lukumäärä 2

Demashita! PowerPuff Girls Z on japanilainen anime-versio yhdysvaltalaisesta Tehotytöt-piirrossarjasta.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Professori Utonium ja hänen poikansa Ken ovat kehitelleet kemikaali X:n.Yllättäen kemikaali X-säiliöön putoaa riisikakku ja se muuttuu kemikaali Z:si. Kun samalla kaupunkiin on tullut ilmastonmuutos joka on levinnyt koko maailmaan, Ken ampuu kemikaalia laaserina kaupunkiin, se jakautuu hyväksi ja pahaksi. Pahoja säteitä osuu kaikkialle. Hyvät säteet taas osuvat kolmeen tavalliseen koulutyttöön; Momokoon, Miyakoon ja Kaoruun. Heistä tulee pahaa vastaan taistelevia taikatyttöjä; Hyper Blossom, Rolling Bubbles ja Powered Buttercup. Professori Utonium yrittää muuttaa Powerpuff-tytöt takaisin tavallisiksi tytöiksi. Toisin kuin yhdysvaltalaisversiossa, tytöillä on hienot transformaatiot joka jaksossa kuten esimerkiksi Sailor Moonissa.

Aseet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Momokon eli Blossomin ase taisteluissa on vaaleanpunainen jojo. Hänellä on lukuisia eri iskuja, kuten Caramel Shoot, Shooting Yo-Yo ja Spinning Pudding.
  • Miyakolla eli Bubblesilla on suuri saippuakuplapuhallin. Hänen yleisimmät iskunsa ovat Bubble popper, Bubble Champagne ja Balloon Catcher.
  • Kaoru eli Buttercup käyttää taistelussa isoa vasaraa. Hän käyttää yleensä iskuja Hurricane Lutz, Graviton Drive, Megaton Dunk ja Swing Sonic.

Henkilöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tärkeimmät hahmot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Momoko Akatsumi"Blossom" pitää itseään Powerpuff Z -ryhmän johtajana ja pitää kaikesta makeasta ja herkullisesta. Momoko käy yleensä Kintoki-nimisessä herkkupuodissa ostamassa herkkuja. Momoko on ihastunut koulun moniin urheilullisiin poikiin, kuten koripalloa pelaavaan Itui'n, jalkapallojoukkueen Saitou'hun ja Yamadaan, jota hän taitaa ihailla eniten. Momoko on luonteeltaan rohkea ja huimapäinen mutta hidasjärkinen ja hajamielinen. Momoko on koulun suurin supersankarifani ja hänen lempivärinsä on punainen.

Miyako Gotokuji "Bubbles" on suosittu poikien keskuudessa. Hän on tunnollinen ja muotitietoinen. Miyako ostaa vaatteensa yleensä Petite Fleur -nimisestä vaatekaupasta. Miyakon luonne on herttainen ja hyväsydäminen, joskus kyllä kummallinen. Hänen ensirakkautensa on Takaaki, jonka hän tapasi 6-vuotiaana puistossa. Myöhemmin Takaakista tulee hirviö. Miyakon lempiväri on sininen.

Kaoru Matsubara "Buttercup" on poikamainen tyttö, joka harrastaa monia urheilulajeja, jonka takia monet tytöt ihailevat tätä. Kaoru on luonteeltaan sporttinen ja lyhytpinnainen. Aluksi, hän ei halunnut tulla PowerPuffeihin, koska hän inhoaa hameita. Hän on koulun paras urheilija, koska harrastaa monia lajeja, kuten tennistä, jalkapalloa ja judoa. Hänen isänsä on ammattipainija. Kaorun lempiväri on vihreä.

Professori Utonium on viisas tiedemies ja Kenin isä. Kenin äidin lähdettyä töihin avaruusasemalle professori Utonium on yrittänyt hoitaa Keniä hyvin, vaikka joskus uppoutuu ajatuksiinsa.

Ken on Professori Utoniumin 8-vuotias poika. Hänen äitinsä on astronautti. Ken ei käy koulua, koska hänen tiedemiesisänsä opettaa häntä. Ken kutsuu isäänsä mielellään ammattimaisesti professoriksi. Ken on digitaalisen koiransa kanssa luonut vahingossa kemikaali Z:n.

Peach on Kenin digitaalinen koira, joka oppi puhumaan kemikaali Z:tasta tulleen valkoisen säteen osuttua siihen. Peach tuli luoneeksi Kenin kanssa kemikaali Z:n, koska se riehui Kenin tekemien riisikakkujen kanssa ja yksi riisikakku putosi kemikaali X:ään. Peachin sanoessa "PowerPuff Girls Z" tytöt muuttuvat sankarimuotoihinsa.

Viholliset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mojo Jojo on koneita rakentava apinaroisto. Mojo on alun perin tavallinen apina mutta muuttuu pahaksi puhuvaksi keksijäksi kun kemikaali Z:tan musta säde osuu häneen. Mojon päässä on iso kypärä jonka sisällä ovat hänen suuret aivonsa. Mojo on koominen pahis, jonka hölmöt maailmanvalloitussuunnitelmat menevät aina mönkään. Hän loi Rowdyruff Boys -pojat.

Rowdyruff Boys (Brick, Boomer ja Butch)

Brick on Rodwyruff-jengin johtaja. Brickillä on Boomerin ja Butchin kanssa yhteinen isku nimeltä Snot Double Fun. Brickillä on aseenaan Blossomin sydänpilli, jolla hän tekee erilaisia iskuja esim: Spitball straw. Brick kaivaa nenäänsä yleensä Boomerin ja Butchin kanssa. Brickillä on oranssit hiukset ja punainen takki, mutta hänellä on myös punainen lippalakki päässä.

Boomer on Rodwyruffin poikajengissä. Boomerillä on Brickin ja Butchin kanssa yhteinen isku nimeltä Snot Double Fun. Boomerilla on aseena Bubblessin vanupuikko, jolla hän tekee eri iskuja yksi niistä on Earwax Q-tip. Boomer kaivaa nenäänsä yleensä Brickin ja Butchin kanssa. Boomerilla on keltaiset hiukset ja sininen takki.

Butch on Rodwyruffi poikajengissä. Butchilla on Brickin ja Boomerin kanssa yhteinen isku nimeltä Snot Double Fun. Butchilla on aseenaan Buttercupin haiseva sukka, jolla tekee erilaisia iskuja. Hänen yksi iskunsa on Stinky Sock Bumerange. Butch kaivaa nenäänsä yleensä Brickin ja Boomerin kanssa. Butchilla on mustat hiukset ja vihreä takki.

Kare (Him) on satoja vuosia vanha, yliluonnollisia kykyjä omaava hirviö, jonka tuhoamiseksi luotiin alkuperäiset tehotytöt, "Ooedo chakichaki musume". Karen voimat perustuvat lämpöön ja hän onkin erittäin herkkä kylmälle. Hän hallitsee mustaa tomua, joka paitsi muuttaa tavallisia ihmisiä, eläimiä ja esineitä hirviöiksi, myös kerää tietoa hänelle. Karessa on ristiinpukeutujan vikaa.