DC Super Hero Girls

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
DC Super Hero Girls
Tyyli

piirrossarja

toiminta
seikkailu
supersankari
komedia-draama
Kestoaika 11-15 min
Luoja(t) Shea Fontana
Lisa Yee
Aria Moffly
Pääosissa Yvette Nicole Brown
Teala Dunn
Grey Griffin
Anais Fairweather
Ashlyn Selich
Stephanie Sheh
Cristina Milizia
Tara Strong
Mae Whitman
Alkuperämaa  Yhdysvallat
Verkko Yhdysvallat Cartoon Network
Suomi Netflix
Esitetty 1. lokakuuta 2015 – 27. joulukuuta 2018
Jaksoja 112 (luettelo jaksoista)
Aiheesta muualla
IMDb

DC Super Hero Girls tai DC Superhero Girls (useissa maissa) on Warner Bros. Consumer Productsin ja DC Entertainmentin luoma yhdysvaltalainen supersankariverkkosarja ja franchising, joka julkaistiin vuonna 2015.

Vuonna 2017 DC paljasti, että DC Super Hero Girls -linjan muotoilisi uudelleen Lauren Faust, joka oli aiemmin työskennellyt elokuvissa The Powerpuff Girls, Foster's Home for Imaginary Friends ja My Little Pony: Ystävyyden taikaa. Tämä johti tammikuussa 2019 tapahtuvaan franchising-brändin täydelliseen uudelleen vaihtamiseen, joka keskittyi samannimiseen television uudelleenkäynnistykseen, jota alettiin esittää Cartoon Networkissa maaliskuussa 2019. Uudelleenkäynnistetty sarja sai vahvasti inspiraationsa Faustin DC Nation Shorts -shortseista Super Best Friends Forever vuodelta 2012, samalla kun se toi tiettyjä teemoja aikaisemmasta DC Super Hero Girls -verkkoohjelmasta.

Super Hero High Schoolissa tunnetut DC-sankarit, sekä miehet että naiset, osallistuvat haastaviin tunteihin ja kohtaavat kaiken kasvamisen kiusallisuuden ja ainutlaatuisten supervoimien aiheuttaman lisästressin.

Monipuolinen franchising julkistettiin huhtikuussa 2015. Ilmoitettu valikoima sisälsi animoidun verkkosarjan, graafisen romaanisarjan, [[Random Housen kirjoja, Lego-sidoksia ja Matelin toimintahahmoja. Kohdeyleisö on 6–12-vuotiaat tytöt.

Sivusto julkaistiin heinäkuun alussa 2015. Julkaisemisen yhteydessä esitellyt hahmot olivat: Ihmenainen, Lepakkotyttö, Terästyttö, Harley Quinn, Myrkkymuratti, Katana ja Bumblebee. Muita hahmoja, kuten Hal Jordan, Barry Allen, Star Sapphire, Petopoika, Cheetah, Haukkatyttö ja Kissanainen esiintyvät myös. Amanda Waller esiintyy sarjan Super Hero High -asetusten päähenkilönä. Monet muut DC Comicsin sankarit ja roistot näkyvät taustalla cameoina.