Creativity Movement

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

The Creativity Movement on rasistinen, antisemitistinen ja valkoista separatismia [1] ajava organisaatio, jonka opista käytetään myös nimeä 'Creativity'.

Ryhmittymä kiistää holokaustin, kannattaa eugeniikkaa ja geenitekniikan edistämistä uskonnollisena missiona, joka on pyhitetty "yksinomaan valkoisen rodun selviytymiselle, leviämiselle ja kehitykselle" .

The Creativity Movement on tunnettu myös nimellä World Church of the Creator (WCOTC) vuosina 1996-2002 ja nimellä Church of the Creator 1973-1996. The Creativity movement ei ole yhteydessä TE-TA-MA "Truth" Foundation's Church of the Creator -järjestöön, joka sai suojatun oikeuden nimeen 1987.

Järjestön perusti Ben Klassen vuonna 1973. Myöhemmin organisaation johdossa toimi Matthew F. Hale. Hale kehitti organisaation nimeen etuliitteen "World" kuvaamaan globaalia missiota tavoitteena maailma ilman juutalaisia ja ei-valkoisia.

Organisaation opit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

"The 16 Commandments of Creativity" [2] eli "16 Käskyä" luovat ideologian perustan:

 1. Jokaisen sukupolven velvollisuus ja pyhä vastuu taata ja turvata Valkoisen rodun säilyminen kaikkina aikoina tällä planeetalla.
 2. Ole hedelmällinen ja tuottoisa. Tee osuutesi omanlaistesi kansoituksessa. Pyhä päämäärämme on kansoittaa tämä maa yksinomaan Valkoisella rodulla.
 3. Muista, että alempiarvoiset värilliset rodut ovat kuolettavia vihollisiamme, ja kaikista vaarallisin on juutalainen 3. Välitön tavoitteemme on heltymättömästi laajentaa Valkoista rotua, ja vähentää muita rotuja.
 4. Ohjenuora kaikille teoillesi on: Mikä on parasta Valkoiselle rodulle?
 5. Pidä rotusi puhtaana. Valkoisen rodun saastuttaminen on kamala rikos Luontoa ja omaa rotuasi vastaan.
 6. Uskollisuutesi kuuluu ensimmäisenä Valkoiselle rodulle.
 7. Kohtele etuoikeutetusti oman rotusi jäseniä liikekumppanuuksissa. Lopeta kaikki sopimukset juutalaisten kanssa niin pian kuin mahdollista. Älä palkkaa mustaihoisia tai muita värillisiä. Solmi sosiaalisia suhteita vain oman rotusi jäsenten kanssa.
 8. Tuhoa ja poista kaikki juutalaiset ajatukset ja vaikutteet yhteiskunnasta. Työskentele kovasti aikaansaadaksemme maailmasta Valkoinen niin pian kuin mahdollista.
 9. Työ ja Luomiskyky (Creativity) ovat suojelushenkiämme. Pidämme työtä jalona pyrkimyksenä ja halua työhön siunauksena rodullemme.
 10. Päätä jo varhaisessa nuoruudessa, että teet ainakin yhden suuren lahjoituksen Valkoiselle rodulle.
 11. Ylläpidä aina rotusi kunniaa.
 12. On meidän tehtävämme ja etuoikeutemme edesauttaa Luonnon suunnitelmia uurastamalla tulevaisuuden sukupolvien edistyksen ja muutoksen vuoksi.
 13. Sinun tulee kunnioittaa, suojella ja arvostaa perheyhteisön koskemattomuutta ja pitää se pyhänä. Se on välitön yhteys Valkoisen rotumme pitkässä kultaisessa ketjussa.
 14. Koko elämäsi sinun tulee ylläpitää keskeistä uskoamme Vereen, Maahan ja Kunniaan. Toteuta sitä perusteellisesti, sillä se on osa uskomme sydäntä.
 15. Valkoisen rodun ylpeänä jäsenenä ajattele positiivisesti, ole rohkea, itsevarma ja raivoisa. Hyödynnä rakentavasti luomiskykyäsi.
 16. Meidät, Valkoisen rodun taistelutoverit, on määrätty saavuttamaan takaisin ehjä ja tinkimätön määräysvalta omasta kohtalostamme.

RAHOWA[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

RAHOWA on lyhenne sanoista "RAcial HOly WAr", joka tarkoittaa rotujen välistä pyhää sotaa. Se on aate- ja toimintasuuntaus, jonka mukaan valkoihoisten tulisi yhdistyä ja ryhtyä vastustamaan juutalaisia ja ei-valkoihoisia. Käsitteen lanseerasi Ben Klassen.

RaHoWa tai RAHOWA on myös jo toimintansa lopettanut kanadalainen valkoihoisten valtaa (White Power) sanoituksissaan kannattanut yhtye, joka oli erityisen suosittu uusnatsien keskuudessa. Yhtye levytti Resistance Records -levy-yhtiölle, jossa yhtyeen perustaja ja johtohahmo George Burdi l. Eric Hawthorne oli myös omistajana.

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]