Crash Team Racing Nitro-Fueled

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Crash Team Racing Nitro-Fueled
Crash Team Racing Nitro-Fueled.jpg
Kehittäjä Beenox[a]
Julkaisija Activision
Pelisarja Crash Bandicoot
Julkaistu 21. kesäkuuta 2019
Lajityyppi ajopeli
Pelimuoto yksinpeli, moninpeli
Ikäluokitus PEGI: 7
Alusta
Jakelumuoto Blu-ray
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Crash Team Racing Nitro-Fueled on Beenoxin kehittämä ja Activisionin julkaistava ajopeli, joka on uudistettu versio Crash Bandicoot -videopelisarjan ajopelistä Crash Team Racing, jonka Naughty Dog kehitti alun perin PlayStationille, ja sisältää sisältöä myös Crash Nitro Kartista, jonka Vicarious Visions kehitti alun perin PlayStation 2:lle, Xboxille ja Nintendo GameCubelle.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogyn julkaisun jälkeen spekuloitiin, että tulevaisuudessa julkaistaisiin uusi versio Crash Team Racingistä,[1] ja lopulta peli julkistettiin virallisesti joulukuun 2018 The Game Awards -tapahtumassa. Se tullaan julkaisemaan maailmanlaajuisesti Nintendo Switchille, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 21. kesäkuuta 2019.[2][3]

Yleiskatsaus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nitro-Fueled sisältää kaikki alkuperäisen Crash Team Racingin pelimuodot, pelattavat hahmot, käytettävät aseet, radat ja taisteluareenat. Pelaaja voi myös valita klassisen mikroauton sijasta jonkin Crash Nitro Kartista tutuista autoista (Team Bandicootin, Team Cortexin, Team Oxiden tai Team Trancen auton) ja samanvärisenä kuin hahmon alkuperäinen auto. Peliin sisältyvät myös uudet versiot Nitro Kartin radoista ja taisteluareenoista, mutta alkuperäisistä versioista poiketen Nitro-Fueledin versioissa ei ole antigravitaatiotekniikalla ajettavia osia.[4] Lisäksi Crash Team Racingin päävihollinen Nitros Oxide on mahdollista avata pelattavaksi hahmoksi ja Oxiden ilmatyynyalus ajettavaksi ajoneuvoksi. PlayStation 4 -versiossa on myös mahdollisuus muuttaa Crash Bandicootin, Coco Bandicootin ja tohtori Neo Cortexin ulkonäköä ja asusteita.

Ääninäyttelijät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 Jess Harnell  … Crash Bandicoot, Ripper Roo, Pinstripe Potoroo, Fake Crash  
 Debi Derryberry  … Coco Bandicoot, Polar, Pura  
 Lex Lang  … Tri. Neo Cortex  
 Corey Burton  … Tri. N. Gin  
 John DiMaggio  … Tiny Tiger, Uka Uka  
 Fred Tatasciore  … Dingodile, Komodo Joe  
 Greg Eagles  … Aku Aku  
 Dwight Schultz  … Papu Papu  

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Huomioita[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Alkuperäisen pelin kehitti Naughty Dog.

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Denzer, T. J.: The Time is Right for Crash Team Racing Remastered PlayStation LifeStyle. 22.8.2017. Arkistoitu . Viitattu 21.12.2018. (englanniksi)
  2. Frank, Allegra: Crash Team Racing Nitro-Fueled is the PS1 fan favorite, remastered Polygon. Arkistoitu . Viitattu 21.12.2018. (englanniksi)
  3. Dornbush, Jonathon: Crash Team Racing Remaster Announced, Release Date Revealed IGN. Arkistoitu . Viitattu 21.12.2018. (englanniksi)
  4. Crash Team Racing Nitro-Fueled Gets a Turbo Boost with Remastered Racetracks, Arenas, Karts and Battle Modes from Crash Nitro Kart! Business Wire. Viitattu 30.3.2019. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]