Code R

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Code R oli amerikkalainen toimintaseikkailutv-sarja, jota esitettiin 21. tammikuuta – 10. kesäkuuta 1977. Sarja keskittyi kalifornialaiseen hätätilapalveluun, johon kuuluivat poliisi, palokunta ja meripelastus. Sarjan pääosia näyttelivät James Houghton, Martin Kove ja Tom Simcox. Yksi jakso kesti noin yhden tunnin.

Simcox esitti sarjassa Walt Robinsonia, saaren poliisipäällikköä. Joan Freeman esitti hänen vaimoaan Barbaraa, ja Robbie Rundle näytteli heidän nuorta poikaansa Bobbya. Ben Davidson näytteli Waltin sijaista, Ted Milbankia. Houghton esiintyi Rick Wilsonina, joka oli saaren palokunnan päällikkö, ja Kove oli George Baker, rantojen ja meripelastusten päällikkö. Kaikki hätätilapalvelut olivat saatavilla samassa rakennuksessa. Susanne Reed esitti Suzya, hätätilapalvelun kuljettajaa. WT Zacha näytteli sarjassa Harrya, majakkabaarin omistajaa ja baarimikkoa. Pelastusjoukot menivät usein käymään Harryn baariin.

Code R korvasi kesken kauden loppuneen Spencer's Pilots -sarjan. Ohjelmaa tuotti Warner Brothersin Edwin Self. Code R oli hyvin lyhytkestoinen, ja sitä näytettiin vain joissain maissa.

Kaksi vuotta Code R:n jälkeen Houghton aloitti Kenny Wardin esittämisen Knots Landing -viihdedraamassa. Kove pääsi esittämään Victor Isbeckiä sarjaan Cagney and Lacey, ja sen jälkeen Kove keskittyi pääasiassa elokuviin.[1]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Martin Kove imdb.com.
Tämä televisioon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.