Coco Bandicoot

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Coco Bandicoot
Coco Bandicoot pelissä Crash: Mind over Mutant
Coco Bandicoot pelissä Crash: Mind over Mutant
Pelisarja Crash Bandicoot
Ensimmäinen peli Crash Bandicoot 2
Luoja Naughty Dog
Ääninäyttelijä
(englanti)
Vicki Winters (1997)
Hynden Walch (1999)
Anna Gorduno (2000)
Debi Derryberry (2001−2020)
Eden Riegel (2020)
Ääninäyttelijä
(japani)
Haruna Ikezawa (1997−2000)
Ema Kogure (2001−2004)
Satomi Arai (2005−)
Risa Tsubaki (2006)
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitavideopelien teemasivulla

Coco Bandicoot on fiktiivinen pelihahmo, joka on esiintynyt Crash Bandicoot -pelisarjan peleissä. Coco on Crashin nuorempi sisko, ja hänet nähtiin Crash Bandicoot -peleissä ensimmäistä kertaa Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back -pelissä.

Hahmo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Persoona[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Coco on Crashin nörtti pikkusisko ja hänen tunnusmerkkeihin kuuluu muun muassa kannettava tietokone, usein vaaleanvioletti. Luonteeltaan hän on rauhallinen ja suvaitsevainen. Myöhemmissä peleissä, kuten Crash Tag Team Racingissa ja eteenpäin, Coco on tyttömäisempi kuin aiemmissa peleissä, eikä kanna mukanaan läppäriä. Coco näyttää myös vanhemmalta kuin ennen.

Rooli peleissä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Coco esiintyi ensimmäistä kertaa pelissä Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back. Cocolla pääsi pelaamaan vasta ensimmäistä kertaa pelissä Crash Bandicoot 3: Warped. Hänellä pystyi pelaamaan vain muutamalla tasolla ja vain neljännellä päävastus-tasolla, jossa hän taistelee N.Giniä vastaan. Tämän jälkeen Coco on bongattu myös peleissä Crash Team Racing, Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex, Crash Nitro Kart, Crash Twinsanity, Crash Tag Team Racing, Crash Boom Bang!, Crash Bash ja Crash: Mind over Mutant sekä Crash of the Titansissa

Coco tapasi Crash Bandicoot 3: Warped -pelissä Pura-tiikerin, johon hän kiintyi syvästi. Puraakin on nähty useassa Crash Bandicoot -pelissä. Samassa pelissä Coco otti yhteen myös Tri. N. Gin -pomovastuksen kanssa avaruudessa.

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.