Cinnamoroll

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Cinnamoroll, joka tunnetaan myös nimellä Baby Cinnamon, on yksi lukuisista japanilaisen Sanrion luomista hahmoista. Cinnamoroll on valkoinen koiranpentu, jolla on pitkät korvat ja siniset silmät.

Tarina[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Eräänä päivänä, kun Café Cinnamonin omistaja ihaili taivasta, pieni valkoinen koiranpentu tuli leijuen alas, hän epäili että koira oli tullut kahvilaan korvapuustien tuoksun takia. Utelias pentu ihastui kahvilan omistajan korvapuusteihin (engl. cinnamon roll), joten hän päätti jäädä. Koska koiran häntä oli kiemurainen kuin korvapuustit, kahvilan omistaja antoi tälle nimen niiden mukaan. Cinnamorollista tuli Café Cinnamonin maskotti. Hän on kuitenkin usein lentelemässä ympäri kaupunkia ystäviensä Chiffon, Mochan, Espresson, Cappucinon ja Milkin kanssa.

Suosittu Cinnamoroll[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuonna 2002 Cinnamorollia esiteltiin Sanrion marketeissa. Cinnamorollista tuli yksi suosituimmista hahmoista Sanriolta. Cinnamoroll myy toiseksi parhaitenlähde?Hello Kittyn jälkeen. Cinnamorollin piti alun perin olla pupu, mutta siitä tehtiinkin koiranpentu. Cinnamoroll-tavaroita myydään myös Suomessa.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.