Chyler Leigh

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Chyler Leigh

Chyler Leigh (s. Chyler Leigh Potts 10. huhtikuuta 1982 Charlotte, Pohjois-Carolina, Yhdysvallat) on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten Greyn Anatomian Lexie Greynä.

Leigh syntyi Charlottessa, mutta varttui Virginia Beachilla, josta hän muutti 12-vuotiaana äitinsä kanssa Miamiin, Floridaan. Ollessaan kahdeksannella luokalla Chyler aloitti mallin uran. Hän kuitenkin siirtyi pian näyttelemiseen esiintyessään paikallisissa televisiomainoksissa ja nuortenohjelmissa.

Leigh oli yksi vuonna 2001 valmistuneen Not Another Teen Movien päänäyttelijöistä. Hän myös esiintyi Marilyn Mansonin "Tainted Love" -musiikkivideolla. Vuonna 2002 hän oli mukana televisiosarjoissa Girls Club ja That '80s Show. Niiden jälkeen hän liittyi Reunion-nimisen televisiosarjan näyttelijäryhmään syyskuussa 2005. Chyler Leight vieraili Greyn Anatomiassa kaudella kolme näytellen Meredith Greyn siskopuolta Lexietä.[1] Hahmo vakinaistettiin neljännelle kaudelle. Leigh poistettiin sarjasta 8 tuotantokaudella hahmon kuoltua lento-onnettomuudessa.

Chyler Leigh avioitui 20. heinäkuuta 2002 näyttelijä Nathan Westin kanssa, ja heillä on kolme lasta: Noah Wilde (s. 2003), Taelyn (s. 2006) ja Anniston Kae (s. 2009).

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.