Chyler Leigh

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Chyler Leigh vuonna 2006.

Chyler Leigh (s. Chyler Leigh Potts 10. huhtikuuta 1982 Charlotte, Pohjois-Carolina, Yhdysvallat) on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten Greyn anatomia -televisiosarjan Lexie Greynä.

Leigh syntyi Charlottessa, mutta varttui Virginia Beachilla, josta hän muutti 12-vuotiaana äitinsä kanssa Miamiin, Floridaan. Ollessaan kahdeksannella luokalla Chyler alkoi työskennellä mallina. Hän siirtyi kuitenkin pian näyttelemiseen ja esiintyi paikallisissa televisiomainoksissa ja nuortenohjelmissa.

Leigh oli yksi vuonna 2001 valmistuneen Not Another Teen Movien päänäyttelijöistä. Hän myös esiintyi Marilyn MansoninTainted Love” -musiikkivideolla. Vuonna 2002 hän oli mukana televisiosarjoissa Girls Club ja 80’s Show. Syksyllä 2005 Leigh esiintyi lyhyeksi jääneessä Reunion-televisiosarjassa. Hän vieraili Greyn anatomiassa kolmannella kaudella esittäen Meredith Greyn siskopuolta Lexietä,[1] ja hahmo vakinaistettiin neljännelle kaudelle. Leigh poistui sarjasta kahdeksannella tuotantokaudella hahmon kuoltua lento-onnettomuudessa.

Chyler Leigh avioitui 20. heinäkuuta 2002 näyttelijä Nathan Westin kanssa, ja heillä on kolme lasta: Noah Wilde (s. 2003), Taelyn (s. 2006) ja Anniston Kae (s. 2009).

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.