Chuck Beatty

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Charles "Chuck" Beatty (s. 8. helmikuuta 1946 Midlothian, Texas) on yhdysvaltalainen poliitikko ja entinen amerikkalaisen jalkapallon pelaaja (takapuolustaja). Hän pelasi National Football Leaguessa (NFL) seuroinaan Pittsburgh Steelers (19691972) ja St. Louis Cardinals (1972).

Beatty syntyi Midlothianissa, mutta kasvoi enimmäkseen läheisessä Waxahachiessa. Hän opiskeli Waxahachie High Schoolissa ja Pohjois-Texasin osavaltionyliopistossa (nyk. Pohjois-Texasin yliopisto). Hänet varattiin NFL:n vuoden 1969 varaustilaisuuden seitsemännellä kierroksella. NFL-uransa jälkeen hän pelasi vuonna 1974 Florida Blazersissa World Football Leaguessa.

Beatty on työskennellyt vuosikymmeniä Boy Scouts of Americassa. Vuonna 1995 hänet valittiin Waxahachien kaupunginvaltuustoon. Vuonna 1997 hänet nimitettiin Waxahachien pormestariksi, jona hän toimi seuraavien viiden vuoden ajan. Tämän jälkeen hän on palvellut Pohjois-Texasin yliopiston board of regentsissä ja jatkanut työtään kaupunginvaltuustossa. Hän on afroamerikkalainen. Hän on leski, ja hänellä on kaksi lasta. Hänet otettiin Texas Black Sports Hall of Fameen vuonna 2002 ja University of North Texas Sports Hall of Fameen vuonna 2003.

Käännös suomeksi
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:Chuck Beatty