Celeste Bonin

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kaitlyn, NXT:n 3. kauden finaalijaksossa.

Celeste Beryl Bonin (s. 7. lokakuuta 1986) on yhdysvaltalainen showpainija, joka tunnetaan paremmin kehänimellä Kaitlyn. Tällä hetkellä hän työskentelee World Wrestling Entertainmentille (WWE) ja ottelee Florida Championship Wrestlingissä (FCW). Hän voitti kolmannen kauden WWE NXT:n. Kaitlyn on tätä nykyä WWE:n Divas Champion.

Uran alku[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Bonin teki kehokuntoilun debyyttinsä vuonna 2006 19 vuoden ikäisenä. Vuonna 2007 Bonin voitti NPC John Sherman Classic Bodybuilding Figuren ja Fitness -mestaruuden ja tuli viidenneksi Arnoldi Classicissa. Hän oli myös viiden parhaan joukossa MuscleMania Superbodyssa vuonna 2007. Vuonna 2008 hänet nimettiin "Miss Novemberiksi" Hardfitness Calendarissa, ja hän sijoittui 16. Junior Nationaleissa samana vuonna. Vuonna 2009 Bonin valittiin Flex-lehdessä "Hottie of the Dayksi".

World Wrestling Entertainment[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Florida Championship Wrestling[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Heinäkuussa 2010 World Wrestling Entertainment (WWE) allekirjoitti sopimuksen Bonin kanssa, ja hänet siirrettiin Florida Championship Wrestlingiin (FCW). Hän debytoi nimellä Celeste kilpaillen bikinikisassa. Bonin nimi vaihtui pian Ricki Vaughniksi. Hän ei kuitenkaan ikinä debytoinut tällä nimellä, sillä hän vaihtoi sen NXT-nimeensä Kaitlyniin. 22. elokuuta 2010 Bonin teki TV-debyyttinsä FCW:n jaksossa lumberjillinä AJ Leen ja Naomi Knightin välisessä Queen of FCW/FCW Divas -mestaruusottelussa.

NXT[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

7. syyskuuta ilmoitettiin, että Kaitlyn liittyisi 3. kauden WWE NXT:hen mentorinaan Vickie Guerrero. Kaitlyn paikkasi Guerreron alkuperäisen rookien, Aloisian, jonka Guerrero erotti. Samalla viikolla Bonin kilpaili epäonnistuneesti tanssikisassa ja 'nappaa lippu'-kisassa. Seuraavalla viikolla Kaitlyn teki kehädebyyttinsä, kun hän ja Vickien poikaystävä Dolph Ziggler voittivat A.J:n ja Primon miksatussa tag team-ottelussa. Hän voitti myös esteratahaasteen. 21. syyskuuta Kaitlyn ja LayCool (Layla ja Michelle McCool) hävisivät NXT:ssä Kelly Kellylle, Naomille ja Jamielle kuuden diivan joukkueottelussa, jonka aikana Kaitlyn selätettiin. Ottelun jälkeen Lay-Cool hyökkäsi Kaitlynin kimppuun, kun Vickie läksytti häntä. Saman viikon SmackDownissa 24. syyskuuta Kaitlyn ja Guerrero saattelivat Zigglerin kehään. Kun Guerrero käski Kaitlynin häipyä, tämä tönäisi Guerreroa ja lähti. Kaitlyn voitti ensimmäisen 1 vs. 1-ottelunsa Vickieta vastaan 5. lokakuuta NXT:ssä. 2. marraskuuta Kaitlyn ja Ziggler yllätettiin NXT:ssä suutelemasta toisiaan seinän takaa. Kun Vickie kävi Kaitlynin kimppuun, Kaitlyn heitti Vickien päälle hääkakun, joka oli tarkoitettu Goldustille ja Aksanalle. 5. marraskuuta Kaitlyn ja Vickie kohtasivat SmackDownissa uusintaottelussa, jonka Vickie voitti käyttäen hyväkseen köysiä. 30. marraskuuta Kaitlyn voitti NXT:n 3. kauden kukistaen Naomin finaalissa.

Mestaruudet ja saavutukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]