Carlos Solis

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Carlos Solis
Ricardo Antonio Chavira esittää Carlos Solista
Ricardo Antonio Chavira esittää Carlos Solista
Luoja(t) Marc Cherry
Näyttelijä(t) Ricardo Antonio Chavira
Ensiesiintyminen Täydellisten naisten jaksossa 1.01 Pilot
Henkilötiedot
Koko nimi Carlos Solis
Ammatti hankinta- ja fuusiopäällikkö
Aikaisemmin:
hieroja
Sukupuoli mies
Asuinpaikka 4349 Wisteria Lane, Fairview, Eagle State, USA
Suhteet
Vanhemmat Diego Solis (isä, kuollut)
Juanita Solis (äiti, kuollut)
Puoliso(t) Gabrielle Solis (vaimo)
Lapset Juanita Solis
Celia Solis
Ana Solis (veljentytär; Carlos ja Gaby laillisia huoltajia)
Muut sukulaiset Lucia Marquez (anoppi)
- Marquez (appi, kuollut)
Tutut Xiao-Mei (ex-rakastajatar)
Edie Britt (ex-morsian, kuollut)

Carlos Solis (lausutaan /ˈkɑrloʊs soʊˈliːs/) on fiktiivinen hahmo ABC:n televisiosarjassa Täydelliset naiset. Hahmoa esittää näyttelijä Ricardo Antonio Chavira.

Taustaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nuoruus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Carlos Solis syntyi Guadalajarassa Juanita ja Diego Solisille. Diego pahoinpiteli sekä vaimoaan että poikaansa Carlosia. Carlosille kerrottiin, että hänen isänsä lähti tarjoilijattaren matkaan El Pasoon. Juanita kuitenkin kertoi myöhemmin Carlosille Diegon hakanneen häntä. Juanita sanoi myös, että Diegon hakatessa ensimmäisen kerran 4-vuotiasta Carlosia Juanita ”teki selväksi, ettei Diego enää koskaan hakkaisi kumpaakaan”, eli Juanita murhasi miehensä suojellakseen Carlosia ja itseään. Carlos kävi collegen golf-stipendin avulla. Muotinäytöksessä ollessaan Carlos tapasi tulevan vaimonsa, jota hän kosi kolmansien treffien jälkeen.

Kausi 1[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Carlos halusi vaimonsa Gabrielle Solisin kanssa niin kovasti lapsia, että vaihtoi tämän ehkäisypillerit salaa sokeritabletteihin koska Gabrielle ei halunnut lasta. Rahavaikeuksien jälkeen Carlos joutui kahdeksaksi kuukaudeksi vankilaan; häntä syytettiin kahden homoseksuaalin pahoinpitelystä (kaapelimies ja Justin), joiden hän luuli makaavan Gabriellen kanssa. Viimeinen lause jonka John sanoi Carlosille oli ”Ihan tiedoksesi, hakkasit väärän tyypin. Etkö yhtään ajatellut olevan outoa, että teidän nurmikkonne oli Wisteria Lanen ainoa joka tarvi ajella kolmesti viikossa?”

Kausi 2[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Menetettyään vauvansa Carlos onnistui pääsemään ehdonalaiseen. Keskenmenon jälkeen Gabrielle sanoi Carlosille haluavansa lapsia, mutta haluavansa Carlosin haluavan Gabriellen tämän itsensä vuoksi eikä siksi että tämä pystyy saamaan lapsia.

Carlos päätti lähteä Botswanaan sisar Maryn kanssa, mutta antoi Gabriellen täyttää tietonsa. Gabrielle ei merkinnyt Carlosin allergiaa kanamunalle, vaan väitti tämän olevan allerginen kalojen munille (kaviaarille). Sen vuoksi Carlos sai allergisen reaktion yhdestä rokotteesta, jolloin hän joutui jäämään Gabriellen luo. Ollessaan houreinen allergiareaktion vuoksi Carlos puhui sisar Marystä hyvin epä-uskonnolliseen tapaan, josta Gabrielle raportoi papilleen. Pappi siirsi sisar Maryn eri seurakuntaan.

Kauden lopussa Gabrielle luuli Carlosin olevan kuollut, mutta sai pian selville että tämä maksoi puutarhurinsa Ralphin suorittamaan yhdyskuntapalvelun puolestaan ja Ralph jäi auton alle. Gabrielle sai myös selville, että Carlosilla oli suhde parin siivoojaan Xiao-Meihin (joka odotti Gabriellen ja Carlosin lasta).

Kausi 3[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kolmannella kaudella Gabrielle kertoi Carlosille haluavansa eron. Breen ja Orsonin kihlajaisissa Xiao-Mei sanoi synnytyksen alkaneen. Vauvan syntyessä huomattiin että tämä oli tummaihoinen ja lääkäri myönsi Carlosin ja Gabriellen sikiön vaihtuneen. Tämä teki Gabriellen ja Carlosin eron helpommaksi. Tapeltuaan hetken aikaa avieron muututtua ikäväksi, panttivankitilanne sai heidät tajuamaan etteivät he halua olla raivoa täynnä olevia, kostonjanoisia, katkeria hiojareita joiksi he olivat muuttuneet.

Carloksen huijauksen lopettamis yritys ei kuitenkaan kantanut hedelmää. Hän muutti Mike Delfinon luo hyötyäkseen Miken muistinmenetyksestä väittäen heidän olevan parhaita ystäviä. Carlos alkoi myös deittailla vaikka Gabylla ja Carlosilla oli vielä tunteita toisiaan kohtaan.

Carlos muodosti siteen Travers McLainin ja tämän äidin, Edie Brittin kanssa. Pari kuitenkin päätti lopulta pysyä vain ystävinä.

Travers, Edie ja Carlos viettivät päivän eläintarhassa ja katsoessaan kuvia he huomasivat näyttävänsä aivan perheeltä. Niinpä Carlosin ja Edien suhde nousi uudelle tasolle. Carlos ja Edie jatkoivat tapailua, mutta pelkäsivät jäävänsä kiinni. Edie käytti kiinteistövälittäjän työtään käyttääkseen tyhjillään olevia taloja hyödyksi. Carlos paljastessa ettei halua Gabyn tietävän Edie vakuuttui tämän rakastavan vieläkin Gabriellea. Gabrielle sanoi Carlosille rakastavansa Victoria ja Carlos kertoi ettei hänestä ja Ediestä tule koskaan mitään vakavaa. Gabrielle tajusi olevansa vieläkin rakastunut Carlosiin.

Edien ex-mies Charles palaa hakemaan Traversin ja Edie puhuu asianajajalleen yhteishuoltajuudesta, pelätessään ettei Carlos ole enää kiinnostunut. Charles ja Edie kinastelivat Charlesin saatua asian selville, jolloin Edie uhkasi hakea huoltajuutta kokonaan itselleen. Carlos vakuutti ettei se olisi parasta Traversille ja sanoi olevansa Edien tukena.

Edie loukkaantui Carlosin naurettua ajatukselle naimisiin menosta, Miken ehdotettua sitä. Edie pyysi Carlosia muuttamaan yhteen mutta Carlos kieltäytyi. Carlos tunnusti ettei rakasta Edieta jolloin Edie sanoi saattavansa olla raskaana. Raskaustesti osoittautui negatiiviseksi ja Carlos tajusi olevansa pettynyt. Halutessaan pitää Carlosin itsellään Edie ehdotti lapsen hankkimista vaikkei pari ollutkaan rakastunut toisiinsa ja Carlos suostui. Edie kuitenkin jatkoi ehkäisypillereiden syömistä. Carlos löysi pillerit ja jätti Edien jolloin tämä lavasti itsemurhayrityksensä.

Gabriellen saatua selville, että Victor halusi mennä naimisiin vain saadakseen latinot äänestäjikseen, Gaby suuteli Carlosta omana hääpäivänään.

Kausi 4[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Neljännellä kaudella Carlos palasi kotiinsa ja löysi Edien hirttäytyneenä. Carlos luuli Edien yrittäneen itsemurhaa parin suhteen vuoksi. Edie käyttää itsemurhaansa ja tietoaan Carlosin laittomasta pankkitilistä saadakseen tämän jäämään. Carlos kuitenkin haluaa olla Gabriellen kanssa ja he aloittavat suhteen.

Edie kosii Carlosia ja kiristää tätä, että jos tämä kieltäytyy Edie kertoo IRS:lle Carlosin laittomasta pankkitilistä. Carlos joutuu suostumaan, mutta Carlos kuitenkin maksaa eräälle ystävälleen pankkitilin siirtämisestä.

Edie tajuaa Carlosilla olevan suhteen ja saa käsiinsä kuvia jossa Carlos suutelee Gabya. Edie kertoo IRS:lle Carlosin pankkitilistä, mutta IRS kertoo ettei kyseistä tiliä ole olemassa. Niinpä Edie antaa kuvat Victorille ja jättää Carlosin. Carlos saapuu pienelle laiturille jossa Gabrielle kertoo Victorin yrittäneen tappaa tämän merellä ollessaan jolloin Gabrielle oli työntänyt tämän yli laidan. Kaksikko lähtee hakemaan Victoria, jolloin Victor ja Carlos alkavat tapella. Victor yrittää puukottaa Carlosia jolloin Gabrielle työntää tämän uudelleen yli laidan. Kun he yrittävät etsiä Victoria uudelleen merestä he eivät löydä tätä, jolloin Gabrielle ja Carlos päättävät lavastaa itsemurhan jättämällä veneen merelle.

Carlos halusi kertoa onnettomuudesta poliisille, mutta Gaby huumasi Carlosin ennen poliisin luo ehtimistä. Victor kuitenkin löydetään myöhemmin elossa ja teeskentelee muistinmenetystä kaikille paitsi Gabylle. Gaby ja Carlos päättävät karata Fairviewsta, mutta tornado varoitus pysäyttää parin aikeet. Myrskyn iskiessä Gaby lähtee kotoaan Edien luo hakeakseen Carlosin tiliä koskevat yksityiskohdat. Samaan aikaan Victor livahtaa taloon ja yrittää ampua Carlosin. Carlos juoksee ulos myrskyyn Victor perässään. Lentävä aidan lauta tappaa Victorin ja toinen lauta osuu Carlosia päähän, jonka vuoksi tämä sokeutuu. Carlos kertoo Gabylle sokeuden olevan vain väliaikaista ja että näkö palaa vielä, mutta Gaby saa kuitenkin tietää Edieltä ettei Carlos näe enää ikinä. Gaby pahoitti mielensä Carlosin valehdeltua tälle, mutta Carlos selitti olleensa huolissaan ettei Gabrielle menisi sokean kanssa naimisiin. Gaby kuitenkin sanoo haluavansa olla Carlosin kanssa "myötä ja vastoinkäymisissä".

Neljännen kauden lopussa, viiden vuoden kuluttua nähdään, että Carlos ja Gaby ovat onnellisesti naimisissa sekä kahden tyttären, Juanitan ja Celian vanhemmat.

Kausi 5[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viisi vuotta neljännen kauden jälkeen Carlosin elämä on muuttunut dramaattisesti. Lääketieteellisistä epäilyksistä huolimatta Gaby on tullut raskaaksi kahdesti. Carlosin nähdessä Gabyn raskaudet ”ihmeinä”, Gaby oli vähemmän innoissaan ja huolissaan parin rahatilanteesta. Carlos alkoi hierojaksi rahoittaakseen perheensä elämän.

Kauden alussa Carlos saa tietää, että hänen näkökykynsä voidaan helposti korjata. Carlos on innoissaan saadessaan tilaisuuden nähdä vaimonsa uudelleen sekä tyttärensä ensimmäisen kerran. Saadessaan näkökykynsä takaisin Carlos huomaa Gabyn joutuneen myymään lähes kaikki arvokkaat tavaransa saadakseen perheelle rahaa. Niinpä Carlos lopettaa työnsä hierojana ja ottaa vastaan suuripalkkaisen työn fuusio- ja markkinointi firman päällikkönä.

Kauden lopussa Connie-täti väittää kuolevansa ja tarvitsevansa jonkun huolehtimaan pojantyttärestään Anasta. Carlos suostuu korvatakseen kaiken mitä täti teki tämän vuoksi, Gabyn vastaväitteistä huolimatta. Ana vaikuttaa kiltiltä, mutta onkin oikeasti juonittelija, joka saa teinipojat tekemään mitä vain tahtoo flirttailemalla heidän kanssaan.

Kausi 6[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kaksi kuukautta on kulunut ja Carlos ja Gaby jatkavat Anan vahtimista. Gaby valittaa Anan huonosta käytöksestä, kuten yöllä ulos hiippailusta, epäsopivien vaatteiden käytöstä sekä rahan varastamisesta. Carlos on kuitenkin sympaattinen Anaa kohtaan ja yrittää saada vaimonsa allekirjoittamaan Anan huoltajuuspaperit. Lopulta Gaby suostuu ja parista tulee Anan lailliset huoltajat. Carlos saa selville, että Lynette on raskaana. Lynette uhkaa Carlosia syytteellä tämän aikoessa erottaa hänet. Carlos antaa Lynettelle mahdottoman työtehtävän voidakseen antaa tälle potkut hyvin perustein, jolloin Lynette soittaa asianajajalleen. Carlos kuitenkin palkkaa Lynetten uudelleen tämän pelastettua Celia lentokone onnettomuudesta.