Carlie Brucia

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Carlie Jane Brucia (16. maaliskuuta 19921. helmikuuta 2004) oli floridalainen nuori henkirikoksen uhri.

11-vuotias Brucia kidnapattiin autopesulan luota läheltä hänen kotiaan Sarasotassa, Floridassa. Hän oli palaamassa ystävänsä luota yökylästä ja vanhemmat ilmoittivat hänet pian kadonneeksi.

Pidätys ja tuomio[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

6. helmikuuta poliisi ilmoitti, että ensisijaisena epäiltynä oli 37-vuotias automekaanikko Joseph P. Smith. Hänellä oli kolme lasta ja useita aiempia pidätyksiä mm. huumausainerikoksista.

Brucian kidnappaus jäi valvontakameralle. Hänellä oli ilmeisesti ollut miehen kanssa lyhyt keskustelu, kunnes mies oli ryhtynyt raahaamaan tyttöä kädestä pitäen mukaansa. Jo murhaepäilyn herätessä Smith istui vankeudessa, koska oli 3. helmikuuta jäänyt kiinni ehdonalaissääntöjensä rikkomisesta. Smith ei aluksi suostunut puhumaan tutkijoille sieppauksesta, kunnes 5. helmikuuta paljasti piilottaneensa tytön ruumiin läheisen kirkon taakse.

Smithin todettiin ennen surmaa käyttäneen tyttöä seksuaalisesti hyväkseen, ja oikeudenkäynti häntä vastaan käynnistyi 7. marraskuuta 2005. Hän sai 15. maaliskuuta 2006 kaksi elinkautista seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja sieppauksesta sekä kuolemantuomion murhasta.

Tämä henkilöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.