Camp Rock 2: The Final Jam

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Camp Rock 2
Camp Rock 2: The Final Jam
Ohjaaja Paul Hoen
Käsikirjoittaja
Tuottaja Kevin Lafferty
Säveltäjä Christopher Lennertz
Kuvaaja David A. Makin
Pääosat
Valmistustiedot
Valmistusmaa Yhdysvallat
Tuotantoyhtiö Disney Channel
Levittäjä Disney-ABC Domestic Television
Netflix
Disney+
Ensi-ilta 3. syyskuuta 2010
Kesto 97 min
Alkuperäiskieli englanti
Edeltäjä Camp Rock
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet
AllMovie

Camp Rock 2: The Final Jam on maksu-tv-levitykseen tehty, 3. syyskuuta 2010 Disney Channelilla ensiesitetty elokuva.[1] Elokuvaa kuvattiin Ontariossa, Kanadassa.[2] Kuvaukset alkoivat syyskuussa 2009 ja loppuivat lokakuussa.[3]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Mitchie Torres (Demi Lovato) palaa Camp Rockiin, mutta huomaa tulomatkallaan, että järven toiselle puolelle on tullut uusi leiri Camp Star. Camp Star kutsuu Camp Rockilaiset lavalleen ja moni Camp Rockista jättää leirinsä kesken ja liittyy Camp Stariin. Lavaesityksessä Nate (Nick Jonas) tapaa kauniin Danan (Chloe Bridges) Camp Starista ja vähitellen rakastuu tähän. Myöhemmin hän saa kuitenkin kuulla Danan isän olevan Camp Starin vetäjä. Sillä välin Mitchie järjestää leirien välisen kilpailun, jossa katsotaan kumpi leiri olisi parempi.

Camp Rock -leirin vetäjä kuulee tästä ja haukkuu Mitchietä hänen äidilleen tietämättä, että Mitchie kuuntelee. Mitchie tulee surulliseksi ja päättää tehdä kaikkensa, että he voittaisivat. Työssä ei kyllä ole aikaa muulle ja sen takia Shane Gray (Joe Jonas) suuttuu, koska hän tuli leirille vain ollakseen Mitchien kanssa. Mutta leirikilpailu työ on vain osa Mitchien ja hänen ystäviensä työtä, koska Camp Starin lavaesityksen aikana he menettivät myös leiriohjaajia ja Camp Rockin leirin vetäjä Brown Cesario päättää sulkea leirin. Mitchie ja hänen ystävänsä ryhtyvät leiriohjaajiksi, että leiri voitaisiin pitää. Kun Camp Rock ja Camp Star kilpailevat kaikki tykkää Camp Starista, mutta Camp Rockilaiset ovat silti innoissaan ja pitävät hauskaa laulaessaan. Kun kilpailu päättyy ja on voittajan kertomisen aika kaikki pitävät peukkuja mutta sitten Camp Star voittaa ja Camp Starilaiset hurraa mutta Camp Rockilaiset ovat ihan suruissaan. Sitten kun he palaavat takaisin leirille Shane ja Mitchie juttelevat ja sen jälkeen suutelevat sitten he menevät nuotiolle ja Shane alkaa laulaa ja Mitchie laulaa mukana sitten kaikki alkaa laulaa ja lisää väkeä tulee jopa Camp Starista, ja Tess pyytää, että pääsisikö ensikesänä takaisin Camp Rockiin ja tietenkin se sopii. Dana sanoo, että voisivatko he tulla nuotiolle, koska heillä ei ole sellaista. He pääsevät mukaan ja pitävät hauskaa.

 Demi Lovato    Mitchie Torres  
 Joe Jonas    Shane Gray  
 Kevin Jonas    Jason Gray  
 Nick Jonas    Nate Gray  
 Meaghan Jette Martin    Tess Tyler  
 Alyson Stoner    Caitlyn Geller  
 María Canals Barrera    Connie Torres  
 Daniel Fathers    Brown Cesario  
 Anna Maria Perez de Tagle    Ella Pador  
 Jasmine Richards    Peggy Warburton  
 Roshon Fegan    Sander Loyer  
 Jordan Francis    Barron James  
 Chloe Bridges    Dana Turner  
 Matthew "Mdot" Finley    Luke Williams  
 Daniel Kash    Axel Turner  
 Frankie Jonas    Trevor Kendall  
 Arisa Cox    Georgina Farlow  
Tämä elokuviin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.