Bullet to the Head

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Bullet to the Head
Ohjaaja Walter Hill
Käsikirjoittaja
Perustuu
Tuottaja
  • Alfred Gough
  • Alexandra Milchan
  • Miles Millar
  • Joel Silver
  • Kevin King Templeton
Säveltäjä Steve Mazzaro
Kuvaaja Lloyd Ahern II
Leikkaaja Timothy Alverson
Pääosat
Valmistustiedot
Valmistusmaa Yhdysvallat
Tuotantoyhtiö Warner Bros.
Levittäjä Warner Bros.
Netflix
Ensi-ilta
Kesto 91 minuuttia
Alkuperäiskieli englanti
Budjetti 55 miljoonaa $
Tuotto 9 489 829 $
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet
AllMovie

Bullet to the Head (työnimeltään Headshot) on vuonna 2012 ensi-iltansa saanut toimintaelokuva, joka perustuu Alexis Nolentin romaaniin Du Plomb Dans La Tete. Elokuvan pääosia näyttelevät Sylvester Stallone, Sung Kang ja Christian Slater. Alfred Gough ja Miles Millar tuottavat elokuvan. Elokuvan ohjaa Walter Hill. Suomessa elokuva julkaistiin suoraan DVD:lle 29. toukokuuta 2013.[2]

Elokuva kertoo palkkatappajasta Jimmy Bobosta (Sylvester Stallone), joka on partnerin kanssa keikalla tarkoitus murhata korruptoituneen poliisin. Keikka onnistuu ongelmitta, mutta tilanne saa yllättävän käänteen, kun toinen palkkatappaja Keegan (Jason Momoa) on lähetetty hoitamaan molemmat. Bobo onnistuu selviytymään, mutta hänen partneri menehtyy.

Etsivä Taylor Kwon (Sung Kang) saapuu kaupunkiin tutkimaan tapausta ja tapaa Bobon baarissa. Bobo kieltäytyy yhteistyöstä, mutta pelastettuaan valepoliiseilta, hän muuttaa mielensä ja yhdessä aikovat pysäyttää Keeganin sekä muut korruptoituneet henkilöt.

  1. Shackleton, Kay: Stallone's 'Bullets to the Head' debuts at Rome Film Festival. Examiner.com. 15.11.2012. Arkistoitu 19.12.2012. Viitattu 16.12.2013. (englanniksi)
  2. Sylvester Stallonen ja Jason Momoan floppielokuva julkaistaan Suomessa suoraan DVD:lle. dome.fi. 8.3.2013. Otavamedia Oy. Arkistoitu 20.4.2013. Viitattu 2.6.2013.
Tämä elokuviin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.