Bridget Forrester

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tri Bridget Forrester Marone (ent. Sharpe) on Kauniit ja rohkeat -televisiosarjan hahmo. Bridget on Brooke Loganin ja Eric Forresterin tytär. Bridget opiskelee lääkäriksi. Bridgetillä on erittäin monimutkaiset suhteet äitiinsä, jonka miesseikkailuista hän kärsi lapsena. Aikuisena Bridget on rakastunut samaan mieheen kuin äitinsä pariinkin otteeseen.

Elämäkerta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Bridget on rakastunut monta kertaa, mutta suhteet eivät ole yleensä olleet pitkäikäisiä. Bridget on luonteeltaan romantikko, joka unelmoi perheestä, aviomiehestä ja ikimuistoisista häistä.

Bridgetin ensimmäinen vakavampi suhde oli Deaconiin, pahaan poikaan joka Bridgetin avulla yritti päästä lähemmäksi Forresterien perhettä. Bridget ja Deacon menivät naimisiin Las Vegasissa ja Bridget menetti neitsyytensä miehelle.

Brooke ja Deacon ajautuivat kuitenkin pian suhteeseen ja Brooke tuli raskaaksi Deaconille. Asia selvisi lopulta Bridgetille, jonka välit äitiinsä menivät pilalle pitkäksi aikaa. Bridgetin ehdotuksesta Brooken ja Deaconin tyttären nimeksi tuli Hope (eli toivo).

Deaconin jälkeen Bridget auttoi Taylorin (jota luultiin tuolloin kuolleeksi) menettänyttä Ridgen perhettä. Pian Bridgetille selvisi ettei Ridge ja hän ole verisukulaisia ja hänellä alkoi olla romanttisia tunteita Ridgeä kohtaan, joka kuitenkin haikaili Brooken perään.

Ridgen jälkeen Bridget aloitti suhteen Oscar Maronen kanssa ja pari muutti yhdessä Kööpenhaminaan. Bridget tuli kuitenkin sieltä takaisin yksin, hämmentyneenä ja surullisena, koska hänellä oli vieläkin tunteita Ridgeä kohtaan, joka oli silloin naimisissa hänen äitinsä, Brooken kanssa.

Sen jälkeen Bridget rakastui Nick Maroneen ja pari päättyi menemään naimisiin. Suhde alkoi kuitenkin rakoilla Bridgetin saadessa selville että Nick vielä haikaili Brooken perään. Pian Bridget kuitenkin huomasi olevansa raskaana ja Nickin ja Brooken vakuuttelujen jälkeen hän suostui menemään Nickin kanssa naimisiin. Pian Bridget kuitenkin menetti lapsen keskenmenossa ja päätti päästää Nickin olemaan rakastamansa naisen eli Brooken kanssa.

Bridget keskittyi elämään Danten ja hänen poikansa, Dinon, kanssa. Felician ihmepelastuminen syövästä toi kuitenkin mustia pilviä pariskunnan tulevaisuudelle.

Nick Maronen ja Taylorin avioliiton päätyttyä Nick ja Bridget muuttivat yhteen ja menivät melko pian naimisiin. Suhteeseen heitä kannusti Brooken sisko Katie Logan, joka itsekin oli rakastunut Nickiin. Katie toimi vihkijänä parin häissä.

Myöhemmin Nick petti Bridgetiä kuolemansairaan Katie Loganin kanssa. Bridget sai pettämisen selville ja jätti Nickin, joka päätyi yhteen Katien kanssa. Myöhemmin Katie katsoi parhaaksi antaa Nickin pitää oikea rakkautensa, Bridget. Nick ja Bridget menivät jälleen naimisiin ja työskentelevät nyt samassa muotitalossa Bridgetin jätettyä lääkärin työt.

Tämä televisioon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.