Boom Boom Rocket

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Boom Boom Rocket
Kehittäjä Bizarre Creations
Julkaisija Electronic Arts
Julkaistu
  • NA 11. huhtikuuta 2007
  • EU 11. huhtikuuta 2007
Lajityyppi rytmipeli
Pelimuoto yksinpeli, paikallinen kaksinpeli
Ikäluokitus ESRB: Kaikenikäisille
Alusta Xbox 360
Jakelumuoto digitaalinen lataus, DVD
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Boom Boom Rocket on Bizarre Creationsin kehittämä rytmipeli, joka on julkaistu vuonna 2007 Xbox 360:lle Xbox Live Arcade-palvelussa.

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelissä on tavoitteena laukoa ilotulituksia musiikin tahdissa. Ylälaidassa on elämämittari, joka nousee tai laskee pelaajan onnistuneiden ja epäonnistuneiden painallusten perusteella. Pelin pisteytys muodostuu osumien määrästä ja osumatarkkuudesta. Tulos ilmaistaan kirjaimilla A/B/C/D. Jokaisessa kappaleessa on kolme ilotulitustyyppiä, jotka vapautetaan laukomalla erikoisraketteja. Pelissä on kolme pelityyppiä: peruspeli, kestävyyspeli ja harjoittelupeli. Lisäksi pelissä on visualisointitila, jossa peli muodostaa ilotulituksia omista musiikkitiedostoista näitä toistettaessa.

Ääniraita[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelissä on 10 kappaletta, jotka ovat klassisesta musiikista tehtyjä remixejä. Teosten sovittaja on Ian Livingstone.

Pelin mukana tulevat kappaleet:

Ladattavan Rock Packin kappaleet:

Pelin saatavuus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Peli on ladattavissa Xbox 360:lle Xbox Live Marketplacelta hintaan 800 Microsoft Points. Peli on myös Arcade-pelille harvinaisesti saatavilla levyllä. Boom Boom Rocket on yksi viidestä pelistä Xbox Live Arcade Compilation Discillä. Muut ovat Feeding Frenzy, Luxor 2, Pac-Man Championship Edition ja UNO. Peliin julkaistiin päivitys marraskuussa 2007. Tämä lisäsi tuen kitaroille ja nosti A-tasoon vaadittavaa osuma- ja tarkkuusprosenttia, eli vaikeutti peliä. Samoihin aikoihin julkaistiin Rock Pack, joka tuo lisää 5 kappaletta. Lisäosa on saatavilla hintaan 250 Microsoft Points.

Saavutukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelissä on Arcade-pelille normaalit 12 saavutusta, joista tulee 200 GS. Saavutusohjepalveluissa peli on arvioitu vaikeudeltaan vaativaksi.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]