Anytime You Need

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Anytime You Need
ESC 2007 Armenia - Hayko - Anytime you need.jpg
Kappaleen tiedot
Esittäjä(t) Hayko
Säveltäjä(t) Hayko
Sanoittaja(t) Karen Kavaleryan
Euroviisutiedot
Vuosi 2007
Maa Armenia
Kieli englanti, armenia
Sijoitus 8.
Pisteet 138
Sanat sanoitus

"Anytime You Need" oli Armenian edustuskappale vuoden 2007 Eurovision laulukilpailussa Helsingissä. Sen esitti Hayko.

Kappale on tyyliltään balladi. Se kertoo Haykosta ja hänen rakastetustaan Haykon sanoessa, että heidän suhteensa tulee kestämään, vaikka muiden loppuvat. Hän kertoo, että "mitä ikinä teenkään, niin katson perääsi". Hän lupaa rakastetulleen, että hän tulee olemaan hänen kanssaan aina kun hän sanoo "itkeä bluesin kanssa" ja Hayko lupaa "kuivata kyyneleesi kun itket".

Esityksessä käytettiin kahta taustalaulajaa sekä punertavaa tekopuuta keskellä lavaa. BBC:n kommentaattori Terry Wogan kuvaili toista taustalaulajaa "kuin intiaaniksi".

Koska Armenia oli selviytynyt edellisessä kilpailussa kymmenen parhaan joukkoon eli kahdeksanneksi, pääsi se nyt suoraan finaaliin. Finaalissa se esiintyi 23:tena Turkin ja Moldovan edustajien välissä. Kappale sai 138 pistettä ollen lopputuloksissa taas kahdeksas.[1] Armenia ei tosin enää ensi vuonna päässyt suoraan finaaliin, koska uusien viisusääntöjen mukaan ensi vuonna Euroviisujen neljän suurimman rahoittajamaan eli Espanjan, Ison-Britannian, Ranskan ja Saksan lisäksi automaattisesti finaalissa oli vain vuoden 2007 kisojen voittaja, seuraavien isäntämaa, Serbia. Vuodesta 2008 alkaen semifinaali on ollut kaksiosainen, joista kummastakin pääsee kymmenen parasta maata finaaliin.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Eurovision Song Contest 2007 Final Eurovision.tv. EBU. Viitattu 22.7.2016. (englanniksi)
Tämä musiikkikappaleeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.