Answers in Genesis

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Logo


Answers in Genesis (suom. Vastaukset ensimmäisessä Mooseksen kirjassa) on kansainvälinen kristillinen järjestö, joka on keskittynyt erityisesti Nuoren Maan kreationismiin, levittämään käsitystä että Jumala loi Maan kuudessa päivässä alle 10 000 vuotta sitten. Se on perustettu vuonna 1994. Sen näkyvin saavutus on 28. toukokuuta 2007 avattu Luomismuseo (engl. Creation Museum) Kentuckyssa Yhdysvalloissa.

AiG tuottaa päivittäin 90 sekunnin tietoiskuohjelman, jota esitetään 860 kristillisessä radiossa. AiG:n päätavoite on levittää viestiä, että Raamattu on totta ja luomiskertomus on koko kirjan perusta. Järjestö on "puolikirkollinen" eli se ei opillisesti sitoudu mihinkään kristinuskon suuntaukseen.

AiG:llä on 215 työntekijää ja kuukauden sisällämilloin? se aikoo palkata noin sata ihmistä lisää. Se järjesti noin 350 opetustilaisuutta viime vuonna.lähde? Järjestö kustantaa Answers-lehteä, dvd-levyjä sekä kirjoja, ja sen verkkosivuilla on kuusi vakituista työntekijää.

Luomismuseon noin 20 miljoonan euron rakennuskulut on katettu 75-prosenttisesti sadan dollarin suuruisilla lahjoituksilla. Puolen miljoonan ihmisen nimilistan koonneen järjestön vuosibudjetti on 12 miljoonaa euroa.[1]

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

1. Helsingin sanomat, verkkoliite, 15.4.2007


Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]