Anna palaa 3

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Anna palaa 3
Bring it on: All or nothing
Ohjaaja Steve Rash
Käsikirjoittaja Alyson Fouser
Tuottaja David Roessell
Säveltäjä The Transcenders
Kuvaaja Victor J. Kemper
Pääosat Hayden Panettiere
Solange Knowles
Valmistustiedot
Valmistusmaa Yhdysvallat
Tuotantoyhtiö Universal Studios
Kesto 99 min.
Alkuperäiskieli englanti
Edeltäjä Anna palaa 2
Seuraaja Anna palaa 4
Aiheesta muualla
Virallinen sivusto
IMDb
Elonet
AllMovie

Anna palaa 3 (Bring it on: All or nothing) on vuonna 2006 julkaistu cheerleadereistä kertova elokuva. Elokuvan pääosissa ovat Hayden Panettiere ja Solange Knowles-Smith. Elokuvan on ohjannut Steve Rash, käsikirjoittanut Alyson Fouser ja julkaissut Universal Pictures. Elokuva julkaistiin suoraan DVD:lle.

Anna palaa 3 on osa Anna palaa -sarjaa, johon kuuluvat elokuvat Anna palaa (2000), Anna palaa 2 (2004) ja Anna palaa 4 (2007). Anna palaa 3 ei liity juonensa suhteen elokuvasarjan edellisiin osiin.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Britney Allen (Hayden Panettiere) toimii Pacific Vista High Schoolin cheerleader-joukkueen Piratesin kapteenina ja seurustelee koulun jalkapallotähden Brad Warnerin (Jake McDorman) kanssa. Hän joutuu kuitenkin muuttamaan ja joutuu samalla ulos cheerleader-joukkueestaan. Hän lupaa joukkuetoverilleen Winnielle (Marcy Rylan), että hän ei enää koskaan liity cheerleader-joukkueeseen. Hän kuitenkin liittyy uudessa koulussaan Crenshaw Heightsissa Warriors -joukkueeseen, jonka kapteeni Camille (Solange Knowles-Smith) ei ensin voi sietää häntä. Winnie sekä Britneyn muut ystävät saavat tietää tästä ja suuttuvat Britneylle. Britneyllä on myös riitoja Warriors-joukkueen kanssa, ja hänet erotetaan, mutta otetaan myöhemmin takaisin. Hän myös ystävystyy Warrioirsiin kuuluvan Jessen (Gus Carr) kanssa.

Warriors osallistuu kilpailuun, joka esitetään televisiossa Rihannan erikoislähetyksessä, ja heitä vastassa ovat Pirates. Warriors voittaa kilpailun ja pääsee Rihannan uudelle musiikkivideolle. Elokuvan lopussa Britney alkaa seurustelemaan Jessen kanssa.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä elokuviin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.