Angel: After the Fall

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Angel: After the Fall on yhdysvaltalaiseen vuosina 1999–2004 esitettyyn Angel-televisiosarjaan pohjautuva sarjakuva, joka ilmestyi vuosina 2007–2011. Sen ensimmäinen osa julkaistiin 21. marraskuuta 2007. Sarjakuvaa käsikirjoitti muun muassa Brian Lynch ja piirsi Franco Urru. Myös alkuperäisen Angel-televisiosarjan toinen luoja Joss Whedon oli mukana ideoimassa sarjakuvaa. Sarjaa julkaisi IDW Publishing.

Sarjakuva sijoittuu Angelin viimeisen jakson jälkeiseen aikaan, ja sen oli tarkoitus vastata sarjan kuudetta tuotantokautta. Sarjakuvasta on julkaistu myös niin sanottua spin-off-sarjakuvaa ”Aftermath” sekä minisarjoja: Spike: After the Fall, ”Angel: Only Human”, ”Spike: The Devil you know” ja ”Illyria: Haunted”. Lisäksi on julkaistu yksittäiset osat ”Angel Annual #1: Last Angel in hell” ja ”Angel/Lorne Special: Music of the Spheres”. Spike: After the Fall seuraa vampyyri Spiken tarinaa. Myös Spike-sarjakuvaa käsikirjoitti Brian Lynch ja piirsi Franco Urru.[1][2]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Brian Lynch Talks About Spike and Angel Newsarama.com. Arkistoitu 11.10.2007. Viitattu 7.5.2008. (englanniksi)
  2. Spike Gets an Official Story in Spike: After the Fall Newsarama.com. Arkistoitu 7.1.2010. Viitattu 27. toukokuuta 2008. (englanniksi)
Tämä sarjakuvaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.