Anaalitappi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Anaalitappi

Anaalitappi on hieromasauvaa muistuttava seksiväline, jonka voi laittaa peräaukkoon seksuaalisen mielihyvän saamiseksi. Anaalitappi eroaa hieromasauvasta erilaisen muotoilunsa puolesta; itse sauva on yleensä lyhyempi ja ulos jäävä pää on leveä, joka estää sen jäämisen vahingossa kokonaan peräsuoleen.[1]

Anaalitappeja on usean muotoisia ja niihin on saatavilla myös lisätoimintoja, kuten vibraattori tai erillinen välilihaa stimuloiva osa.[2] Joissakin anaalitapeissa on langaton verkkoyhteys ja kamera, jolloin tappia voi säädellä älypuhelimen sovellutuksella tai lähettää videota peräsuolen sisältä.[3][4] Anaalitappin pohjassa, ulkopuolelle jäävässä päässä voi olla myös kiinnitettynä esilaisia koruja, timantteja tai eläimen häntiä erilaista ehostusta tai roolileikkejä varten.[5] Anaalitapin pohjassa saattaa myös olla imukuppi, jotta tappi pysyy kiinni alustassaan yhdyntäliikkeitä suoritettaessa tapin ollessa anuksessa.

Anaalitappeja myydään erotiikka-alan liikkeissä, erotiikka-alan verkkokaupoissa sekä messuilla. Anaalitappia voivat käyttää kaikkien sukupuolien edustajat.

Anaalitappi miehen eturauhasen stimulointiin

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Markkinoilla on anustappeja myös miehen eturauhasen stimulointiin. Tämän sanotaan olevan miehille mahdollisuus saada myös peräkkäisiä orgasmeja.[6]

  1. Anustapit ja sauvat Kaalimato.com. Viitattu 3.7.2016.
  2. LELO - HUGO Black Eturauhaskiihotin Libido.fi. Arkistoitu 2.8.2017. Viitattu 2.8.2017.
  3. These Vibrating Butt Plugs Are Wireless, Waterproof, & Definitely Worth Trying Bustle. Viitattu 17.12.2020. (englanniksi)
  4. Sex toy with a camera can be hacked so pervs can watch women's moments of solo pleasure The Sun. 4.4.2017. Viitattu 17.12.2020. (englanniksi)
  5. 10 Sexy Animal Tail Butt Plugs For Fun Furry Foreplay sexualalpha.com. 2020. Viitattu 25.10.2021. (englanniksi)
  6. HotLips.fi Anaalitapit ja anaalikuulat hotlips.fi. Arkistoitu 8.6.2021. Viitattu 8.6.2021.

Aiheesta muualla

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Tämä harrastuksiin tai vapaa-aikaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.